Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Το νέο 4θυρο concept των Κορεατών εντυπωσιάζει με τις καθαρές γραμμές του.

To Hyundai Prophecy σε νέες φωτογραφίες

3.345 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Η Hyundai δημοσίευσε νέες εικόνες για το 4θυρο concept που προκάλεσε καρδιοχτυπήματα πριν ένα μήνα κατά την παρουσίασή του, χάρη στην διαφορετική του σχεδίαση. Θαυμάστε το.


H Ηyundai παρουσίασε το νέο Prophecy Concept στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, ωστόσο τώρα έδωσε στο φως νέες πληροφορίες και καινούριες φωτογραφίες για το μοντέλο.

Οι Κορεάτες αναφέρουν πως η σχεδίαση του Prophecy εμπνεύστηκε από τα coupe μοντέλα της Hyundai των δεκαετίων του `20 και του `30. Πάρα ταύτα, η σχεδιαστική ταυτότητα Sensouous Sportiness, όπως ονομάζεται, δεν θα υιοθετηθεί από τα μοντέλα παραγωγής της φίρμας, με τον αρχισχεδιαστή της Hyundai, Luc Donckerwolke να αναφέρει πως το Prophecy αντιπροσωπεύει «έναν νέο τρόπο δημιουργίας των αυτοκινήτων μας».

Το νέο 4θυρο concept των Κορεατών εντυπωσιάζει με τις καθαρές γραμμές του, το μεγάλο του μεταξόνιο και την coupe οροφή του ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα που έχει χρησιμοποιηθεί έχει κατασκευαστεί ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Οι σχεδιαστές θέλησαν να κατασκευάσουν ένα αυτοκίνητο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική του με την σχεδίαση των ζαντών και την πίσω αεροτομή να τραβούν το βλέμμα κάνοντας το αυτοκίνητο να μοιάζει πως βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση ακόμα και όταν είναι σταματημένο. 

Η καμπίνα είναι λιτή αλλά παράλληλα φουτουριστική ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός πως δεν υπάρχει πουθενά τιμόνι μαρτυρώντας πως το όχημα είναι πλήρως αυτόνομο. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν το mode «Relax» που επιτρέπει στα καθίσματα να χαμηλώσουν, ώστε οι επιβάτες να νιώσουν πιο άνετα και να διασκεδάσουν με την βοήθεια στης τεράστιας οθόνης που βρίσκεται πάνω στο ταμπλό.

Το όνομα Prophecy (ελλ: προφητεία) δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού λέγεται πως το αυτοκίνητο θα δώσει πολλά στοιχεία δάνειο στο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων που ετοιμάζει η Hyundai.
 

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO