Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To Hyundai i30 «N Option»  περιλαμβάνει 25 διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης υψηλής ποιότητας.

To Hyundai i30 «N Option»  περιλαμβάνει 25 διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης υψηλής ποιότητας.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Hyundai Motor γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του πιο ισχυρού της concept-show car.

Στο εσωτερικό, το μαύρο χρώμα έχει ισχυρή παρουσία στο ταμπλό και τους εισαγωγείς αέρα.

To Hyundai i30 «N Option»

5.487 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Η Ηyundai παρουσίασε σε ένα μοναδικό concept car όλες τις εξατομικευμένες επιλογές που θα μπορούσαν να εξοπλίσουν στο μέλλον τα μοντέλα Ν. Δείτε το!

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Hyundai Motor γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του πιο ισχυρού της concept-show car: του Hyundai i30 N «N Option». Παρουσιάζοντας πολλά από τα μελλοντικά αξεσουάρ Ν, το show car δίνει μια πρώτη ματιά στο πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα Ν μοντέλα της μάρκας σε περίπτωση που οι πελάτες της θέλουν να κάνουν το αυτοκίνητό τους πιο μοναδικό μέσω διάφορων εξατομικευμένων επιλογών.

«Με την γκάμα N αλλάζουμε τον ανταγωνισμό και φέρνουμε νέες επιδόσεις και συναισθήματα στους πελάτες μας. Το νέο i30 N Line και το i30 N «N Option» show car απεικονίζουν τη διπλή μας προσέγγιση στα Ν μοντέλα, καθιστώντας τα N μοντέλα διαθέσιμα σε ένα ευρύτερο κοινό», λέει ο Thomas Schemera, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Τμήμα Υψηλών Επιδόσεων Οχημάτων & Μηχανοκίνητων Υποδομών του Hyundai Motor Group.
 
To Hyundai i30 «N Option»  περιλαμβάνει 25 διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης υψηλής ποιότητας στην εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό διάκοσμο. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με πίσω ανθρακονημάτινη αεροτομή που φέρει το έμβλημα Ν, ανθρακονημάτινο καπό με ενσωματωμένους αεραγωγούς, νέες κόκκινες λεπτομέρειες στην γρίλια, ελαφρές ζάντες 20 ιντσών, ειδικό εξωτερικό χρώμα κ.α.

Στο εσωτερικό, το μαύρο χρώμα έχει ισχυρή παρουσία στο ταμπλό και τους εισαγωγείς αέρα και οι θύρες και μέρος του τιμονιού καλύπτονται από υψηλής ποιότητας δέρμα Alcantara. Επιπλέον, δέρμα Alcantara διατίθεται το άνω ταμπλό και τα καθίσματα τύπου bucket, ενώ τέλος το μάτι πέφτει στα αλουμινένια πεντάλ.

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO