Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, ο οποίος πήρε το Renegade και του έδωσε μία pick-up υπόσταση, όλα αυτά βεβαίως σε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το δίθυρο Renegade pick-up.

Λέτε μετά από όλα αυτά η Jeep να σκεφτεί και να προσφέρει το Renegade, ως ένα μικρό pick-up;

Το Jeep Renegade έγινε pick-up

2.273 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2019)

Με τις εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων να επικεντρώνονται κυρίως στα crossover, τα SUV και τα pick-up όλα είναι δυνατά, ακόμα και μία έκδοση pick-up του Jeep Renegade.

Αυτό φαίνεται πως είχε στο μυαλό του ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, ο οποίος πήρε το Renegade και του έδωσε μία pick-up υπόσταση, όλα αυτά βεβαίως σε μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα.
 
Ο καλλιτέχνης αν και διατήρησε τις τέσσερις πόρτες, επέκτεινε το πίσω μέρος του δημοφιλούς μοντέλου και στον επιπλέον χώρο πρόσθεσε καρότσα, η οποία δεν φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, αλλά ικανή για να βοηθήσει τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων.
Για αυτούς που νομίζουν πως μία τέτοια επιλογή βρίσκεται αποκλειστικά στη «σφαίρα» της φαντασίας του σχεδιαστή, πρέπει να πούμε πως από τη μία έχουν δίκιο, ωστόσο στο παρελθόν και άλλοι άνθρωποι έχουν προβεί σε αντίστοιχες κατασκευές και μάλιστα αληθινές.
 
Τρανό παράδειγμα αποτελεί το δίθυρο Renegade pick-up (μπορείτε να το δείτε στις εικόνες)  που έκανε την εμφάνισή του στο eBay ψάχνοντας αγοραστή. Μάλιστα το εν λόγω μοναδικό μοντέλο είχε πουληθεί κοντά στις 32.000 δολάρια τραβώντας την προσοχή αρκετών ενδιαφερόμενων.
 
Λέτε μετά από όλα αυτά η Jeep να σκεφτεί και να προσφέρει το Renegade, ως ένα μικρό  pick-up;   

Toyota
Skoda