ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα 15 του χρόνια έκλεισε το μοντέλο, μετά την αναβίωση του, και οι άνθρωποι της εταιρείας το γιορτάζουν.

Τα 15 του χρόνια έκλεισε το μοντέλο, μετά την αναβίωση του, και οι άνθρωποι της εταιρείας το γιορτάζουν.

Το Mini γιορτάζει

1.321 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2016)

Την αναβίωση του «μικρού» μοντέλου, υπό την σκέπη του BMW Group, γιόρτασαν οι άνθρωποι της εταιρείας. Τα πόσα κλείνει το Mini;

Το πρώτο Mini είχε κατασκευαστεί από την British Motors σε συνεργασία με την βρετανική Leyland, το Rover Group και την βρετανική αεροπορία. Από το 1994 τα δικαιώματα της μάρκας πέρασαν στο BMW Group, ενώ η κατασκευή του Mini, όπως το έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκινήσει από το 2001.
Τα 15 του χρόνια έκλεισε το μοντέλο μετά την αναβίωση του και οι άνθρωποι της εταιρείας το γιορτάζουν. Ο διευθύνων σύμβουλος του εργοστασίου της Mini στην Οξφόρδη, Frank Backmann, δήλωσε «Η Mini είναι μια εικονική βρετανική μάρκα, που έχει πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών. Σε αυτό το διάστημα έχουμε υπερδιπλασιάσει την ικανότητα παραγωγής σε όλο το φάσμα της γκάμας των μοντέλων Mini.»
Ο Bachmann αποκάλυψε επίσης το γεγονός ότι το εργοστάσιο της Οξφόρδης Mini κατασκευάζει 1.000 αυτοκίνητα ανά ημέρα. Από την γραμμή παραγωγής της Οξφόρδης κατασκευάζονται όλα τα μοντέλα Mini, από το Mini One έως το Clubman και το John Cooper Works.
Την γκάμα των μοντέλων της Mini, φαίνεται να θέλουν να διευρύνουν οι άνθρωποι της μάρκας, ενώ οι φήμες για Mini σεντάν καλά κρατούν και μάλιστα λέγεται ότι έχει δοθεί και συγκεκριμένη ονομασία στο επερχόμενο μοντέλο. Ποια είναι αυτή; Riley, από το πρώτο Mini σεντάν που βασίστηκε στο Riley Elf και είχε πωληθεί το 1960.
Διαβάστε ακόμη:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Audi