Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο Neo Classic Racer.

Το Tokyo Auto Salon για το 2019 πλησιάζει και η Honda πιστή στο ραντεβού της με το αυτοκινητιστικό γεγονός της Ιαπωνίας αναμένεται να συμμετάσχει με πέντε νέα concept.

Tο Jazz Elegant Colour Collection .

Το Civic hatchback παίρνει ένα καινούργιο κιτ αμαξώματος από το πρωτότυπο Versatilist.

Oι Ιάπωνες της Honda με βάση το N-Van παρουσιάζουν το πρωτότυπο Trip Van.

H μάρκα φέρνει επίσης μια οικογενειακή έκδοση του Step Wgn που την ονομάζει concept Well.

Το NeoClassic(ο) πρωτότυπο της Honda

2.588 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2018)

Πέντε νέα πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Honda, όμως η αλήθεια είναι πως ένα από αυτά είναι το νέο «αστέρι» της ιαπωνικής μάρκας. Ο λόγος για το Neo Classic Racer.

Το Tokyo Auto Salon για το 2019 πλησιάζει και η Honda πιστή στο ραντεβού της με το αυτοκινητιστικό γεγονός της Ιαπωνίας αναμένεται να συμμετάσχει με πέντε νέα concept. Ένα από αυτά είναι το Neo Classic Racer που βασίζεται στο S660, συνδυάζοντας ρετρό στοιχεία σε ένα μοντέρνο και σπορ στυλ.
 
Όπως μπορούμε να δούμε και στις εικόνες, το νέο πρωτότυπο έχει τοποθετημένους τους καθρέπτες στο αμάξωμα, ενώ εμφανή είναι και τα δερμάτινα «κουμπώματα» στα μπροστινά φτερά, συμμετέχοντας έτσι στις ρετρό καταβολές. Από κει και πέρα εντύπωση προκαλούν τα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι σχεδόν καλυμμένα με ένα «Χ», στοιχείο που και αυτό παραπέμπει στα παλαιότερα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Τα ευρύτερα φτερά είναι κάτι που δεν μπορεί να μην αναφερθεί, όπως και η φαρδιά κάθετη κόκκινη λωρίδα, που συνοδεύεται από δύο λεπτότερες, μπλε.
Στο πίσω μέρος έχουν εγκατασταθεί μικρά στρογγυλά φωτιστικά σώματα, ενώ παρούσα είναι και μία αεροτομή που ολοκληρώνει την σπορ εικόνα.
 
Από κει και πέρα οι Ιάπωνες της Honda με βάση το N-Van παρουσιάζουν το πρωτότυπο Trip Van, ενώ η μάρκα φέρνει επίσης μια οικογενειακή έκδοση του Step Wgn που την ονομάζει  concept Well. Το Civic hatchback παίρνει ένα καινούργιο κιτ αμαξώματος από το πρωτότυπο Versatilist, ενώ το Jazz Elegant Colour Collection φαίνεται πως δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να προσθέσουν στο μοντέλο οροφή διαφορετικής απόχρωσης.

FORD
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS