Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μία δική του εκδοχή του Nissan Patrol Warrior σχεδίασε ένας Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μία δική του εκδοχή του Nissan Patrol Warrior σχεδίασε ένας Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Nissan Patrol Warrior: «Πολεμικό» SUV για σκληρό off-road

3.127 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2022)

Εν αναμονή του νέου Patrol Warrior από τη Nissan, το οποίο υπόσχεται off-road περιπέτειες σε εξαιρετικά δύσβατες διαδρομές και θα πωλείται μόνο στην Αυστραλία, ένας Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής έφτιαξε την δική του εκδοχή για το πώς θα είναι το νέο αυτό μοντέλο.

Το Nissan Patrol που το λες και... πολεμιστή

H ψηφιακή πένα του Nikita Gudko εμφανίζει το Patrol Warrior με τροποποιημένο το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα, που διαθέτει πλέον διαφορετικό διαχύτη. Πάνω από αυτό υπάρχει μάσκα και το λογότυπο της Nissan, που περιβάλλονται από προβολείς LED με φώτα ημέρας σε σχήμα C. Τα φώτα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει, αλλά υπάρχουν νέοι μαύροι πλαστικοί θόλοι τροχών που φιλοξενούν μεγαλύτερους τροχούς  για εκτός δρόμου χρήση. Μια ιδιαίτερη και αρκετά ενδιαφέρουσα πινελιά  είναι το ζευγάρι πλευρικών σωλήνων εξάτμισης. Το πίσω μέρος έχει την ίδια φιλοσοφία. Δεν είναι υπερβολικά τραχύ, αλλά φαίνεται έτοιμο να αντιμετωπίσει εδάφη εκτός δρόμου με νέο διαχύτη, θόλους τροχών και πτερύγια λάσπης. Το SUV φαίνεται να απέχει ελαφρώς ψηλότερα από το έδαφος  και διαθέτει προστατευτική επένδυση γύρω από τα πλαϊνά μαρσπιέ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής από τη Νissan

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένονται περαιτέρω τροποποιήσεις στην ανάρτηση και το πλαίσιο. Ωστόσο, πιθανώς δεν πρόκειται να εφαρμοστούν αλλαγές κάτω από το καπό, όπου το μεγάλο SUV θα έχει έναν κινητήρα V8 5,6 λίτρων. Μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η NISMO το «πειραχτήρι» της ιαπωνικής φίρμας, αποδίδει 428 ίππους και 560 Nm ροπής με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά ταχυτήτων. Αυτό είναι λίγο περισσότερο από το τυπικό Patrol, το οποίο έρχεται με τα ίδια επίπεδα ροπής αλλά 28 λιγότερα άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
LINGLONG DIAGONISMOS