ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έτοιμο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lexus.

Το Νοέμβριο το πρώτο ηλεκτρικό της Lexus

1.770 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2019)

Προ των πυλών βρίσκεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κατασκευαστεί με το λογότυπο της Lexus, καθώς η μάρκα ανακοίνωσε πως η αποκάλυψή του θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο.

Έτοιμο είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lexus όπως επίσημα ανακοίνωσε η μάρκα στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκυο. Αν και το πολυτελές παρακλάδι της Toyota δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του μοντέλου, την οποία θα μάθουμε εντός του Νοεμβρίου, όλα δείχνουν πως το εν λόγω όχημα θα πρόκειται είτε για την χωρίς ρύπους έκδοση του μικρού crossover, UX, είτε για ένα μικρό hatchback στο ίδιο πνεύμα με το concept LF-SA.
 
Όποιο και να είναι το μοντέλο, αναμένεται να βασιστεί σε μία καινούργια πλατφόρμα αποκλειστικά κατασκευασμένη για να υποστηρίζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα η Lexus στις αρχές της δεκαετίας του 2020, θα παρουσιάσει το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο παραγωγής.
 
Όλα τα παραπάνω κινούνται στην κατεύθυνση που έχει πει πως θα ακολουθήσει η Lexus, η οποία υπόσχεται να διαθέτει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις όλων των μοντέλων της μέχρι τα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Απώτερος στόχος είναι οι πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων μοντέλων να ξεπεράσουν αυτές με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.  

Hyundai
Leasing