Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η teaser εικόνα με την ονομασία του μοντέλου.

Το Pininfarina PF0 θα λέγεται Battista

1.473 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2018)

Battista θα ονομάζεται το hypercar της Pininfarina το οποίο μέχρι σήμερα ήταν γνωστό ως PF0. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πανίσχυρο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Εδώ και αρκετό διάστημα σας γράφουμε για το επερχόμενο hypercar της Pininfarina το  οποίο μέχρι στιγμής γνωρίζαμε με την ονομασία PF0 και λέμε μέχρι στιγμής, γιατί πλέον το όνομα PF0 παύει να υφίσταται, καθώς η φίρμα ανακοίνωσε επίσημα πως το νέο της μοντέλο θα λέγεται Battista.
 
Η συγκεκριμένη ονομασία προέρχεται από αυτή του ιδρυτή της Carrozzeria Pininfarina, Battista Farina και όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, η εταιρεία υπόσχεται πως το Battista θα είναι το «ταχύτερο και το πιο ισχυρό μοντέλο που έχει προέρθει από την Ιταλία».
Μπορεί το αυτοκίνητο να μην έχει παρουσιαστεί ακόμα, ωστόσο όσοι επιλέγετε το autotriti.gr για την ενημέρωσή σας, έχετε ήδη διαβάσει για την αδιανόητη ισχύ του επερχόμενου hypercar, ενώ παράλληλα έχετε δει teaser εικόνες τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού μέρους.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως η Pininfarina σκοπεύει να κατασκευάσει μόλις 150 μονάδες του πανίσχυρου ηλεκτρικού αυτοκινήτου, πουλώντας τη κάθε μία για ένα ποσό περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία θα μοιράσει στα τρία το σύνολο των μονάδων πουλώντας από 50 σε Ευρώπη, Ασία και Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Η αποκάλυψη του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019 και η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2020.

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG