ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το μοντέλο βασίζεται στο AMG GTS της Mercedes

Κάθε κομμάτι θα είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο στο προσωπικό γούστο του πελάτη

Η IMSA κατάφερε να το κάνει 300 κιλά ελαφρύτερο

Βελτιωμένη Mercedes-AMG GTS

2.474 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Την δημιουργία του RXR Οne ανακοίνωσε η εταιρεία βελτιώσεων IMSA. Το μοντέλο που βασίζεται στην AMG GTS της Mercedes θα είναι διαθέσιμο ως περιορισμένης έκδοσης, προσαρμοσμένο στο προσωπικό γούστο του κάθε πελάτη.

Αυτό σημαίνει ότι κανένα αυτοκίνητο δεν θα είναι πανομοιότυπο με κάποιο από τα υπόλοιπα. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν την δυνατότητα επιλογής χρώματος και σχεδιασμού των λεπτομερειών τόσο όσο αφορά το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό μέρος του μοντέλου.

Επιπλέον η IMSA έχει σχεδιάσει ένα πακέτο που επικεντρώνεται στην βελτίωση πολλών σημαντικών τεχνικών χαρακτηριστικών της  GTS. Ελαφρύτερη κατασκευή, αύξηση της δύναμης, αναβάθμιση του σασί και βελτίωση της αεροδυναμικής είναι τα βασικά σημεία στα οποία η RXR One πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα συγκριτικά με την GTS.

Η μείωση του βάρους επετεύχθη κυρίως χάρις στην τοποθέτηση από την IMSΑ ανθρακονημάτινων επιφανειών, που της έδωσαν την δυνατότητα να το ελαφρύνει κατά 300 ολόκληρα κιλά. Η αύξηση της δύναμης του κινητήρα ήρθε μέσω της ελαφρύτερης και πιο ισορροπημένης τροποποίησης του στροφαλοφόρου άξονα. Τα βελτιωμένα πιστόνια, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση intercooler διπλής ροής, οι νέες κυλινδροκεφαλές και το σύστημα καυσαερίων δίνουν την δυνατότητα στο RXR One να έχει ισχύ 860 ίππων και ροπή 1.000 Nm.
 

Για να μπορέσει να χειριστεί ο οδηγός αυτήν την δύναμη η IMSA τροποποίησε το 7άρι αυτόματο DCT κιβώτιο ταχυτήτων, προσθέτοντας δύο ακόμα σχέσεις κάνοντάς το ουσιαστικά 9 ταχυτήτων, όπως επίσης και βαλβίδες ειδικής πίεσης αλλά και ένα ανεξάρτητο σύστημα ψύξης λαδιού.

Η ψύξη του κινητήρα έχει επίσης ανασχεδιαστεί σημαντικά ώστε να επιτρέψει στους υπερσυμπιεστές να διαθέτουν το δικό τους ανεξάρτητο κύκλωμα ψύξης με νερό. Σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει επίσης στο σασι και τα φρένα, όπως και στην αεροδυναμική.
 
Είναι σίγουρο ότι το διαμάντι της IMSA θα αποτελέσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην αγορά των βελτιωμένων αυτοκινήτων. 

Leasing
Autotriti.gr