Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Για το μηχανοστάσιο υπάρχουν δύο επιλογές.

Το ανανεωμένο Kwid εξοπλίζεται τώρα με μια μεγαλύτερη 8 ιντσών οθόνη.

To Renault Kwid facelift

4.412 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Νέα στάνταρ στο τι εννοούμε value-for-money αυτοκίνητο θέτει η Renault με το Kwid crossover. Θα το δούμε στην Ευρώπη;


Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το επίσημο ντεμπούτο του Renault Kwid στην Ινδία, ήρθε η ώρα το γαλλικό crossover να λάβει το πρώτο του φρεσκάρισμα.

Οι επιρροές του από ηλεκτρικό K-ZE που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες είναι μεγάλες και αφορούν κυρίως το εμπρός μέρος στο οποίο την παράσταση κλέβουν τα χωριζόμενα σε δύο μέρη φωτιστικά σώματα. Στο πάνω μέρος και δίπλα στην γρίλια βρίσκονται τα φώτα LED ενώ πιο χαμηλά βρίσκονται τα κυρίως φώτα προστατευμένα περιμετρικά από σκούρα πλαστικά. Η γρίλια επίσης είναι νέας σχεδίασης και οι δύο προφυλακτήρες είναι ελαφρώς διαφοροποιημένοι ενώ οι κορυφαίες εκδόσεις εξοπλίζονται με ράγες στην οροφή, 14άρες γκρι ζάντες αλουμινίου και διάσπαρτες πορτοκαλί λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα.

Το ανανεωμένο Kwid εξοπλίζεται τώρα με μια μεγαλύτερη 8 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment MediaNav Εvolution και έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων παρμένα και τα δύο από το Renault Triber. To σύστημα infotainment είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και μια κάμερα οπισθοπορείας, νέο τιμόνι, καινούριο επιλογέα ταχυτήτων και πιο ποιοτικό φινίρισμα στις θύρες και στο ταμπλό.

Για το μηχανοστάσιο υπάρχουν δύο επιλογές, ένας κινητήρας 0,8 λίτρων απόδοσης 54 ίππων σε συνδυασμό αποκλειστικά με 5άρι μηχανικό κιβώτιο και ένας 1.000άρης απόδοσης 68 ίππων που μπορεί να συνδυαστεί προαιρετικά με 5άρι αυτόματο κιβώτιο.

Η τιμή του ανανεωμένου Kwid στην Ινδία ξεκινά από 3.600 ευρώ. Ο ερχομός του στην Ευρώπη είναι απίθανός.
 

ford
moto