Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Skyworth Skyhome έχει 625 άλογα, ψυγείο & τηλεόραση στο εσωτερικό
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Skyworth Skyhome έχει 625 άλογα, ψυγείο & τηλεόραση στο εσωτερικό

5.780 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2023)

- Ηλεκτρικό σεντάν με LED φώτα και κομψή σχεδίαση.
- Εσωτερικό με ψυγείο, τηλεόραση και ανακλινόμενα καθίσματα.
- Με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έως 625 άλογα.
- Από 28.000 ευρώ θα ξεκινά το κόστος απόκτησης.

Ηλεκτρικό σεντάν με LED φώτα και κομψή σχεδίαση

Το Skyworth Skyhome έρχεται από την κινεζική Skywell για να ταράξει τα νερά. Το νέο ηλεκτρικό σεντάν εξοπλίζεται με δύο μοτέρ που προσφέρουν 625 ίππους, ενώ το εσωτερικό θυμίζει σπίτι, διαθέτοντας ψυγείο, τηλεόραση και ανακλινόμενα καθίσματα για μέγιστη άνεση. Το μοντέλο θα κοστίζει από 28.000 ευρώ!
 
Σε πρώτη φάση το μοντέλο παρουσιάστηκε με τη μορφή concept, καθώς έχει προγραμματιστεί να μπει στη γραμμή παραγωγής το επόμενο έτος. Η εξωτερική του σχεδίαση κρίνεται κομψή, ενώ το μοντέλο διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακούς καθρέφτες, χωνευτές λαβές θυρών και πανοραμική γυάλινη οροφή.

Εσωτερικό με ψυγείο, τηλεόραση και ανακλινόμενα καθίσματα

Ωστόσο, τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Skyworth Skyhome βρίσκονται στην καμπίνα. Στο ταμπλό υπάρχει τοποθετημένη μία τεράστια κυρτή οθόνη που φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων, την οθόνη infotainment και μια οθόνη ακριβώς μπροστά από τον συνοδηγό. Ένα yoke τιμόνι είναι επίσης μέρος των χαρακτηριστικών του. Όσοι καθίσουν στις πίσω θέσεις θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους χάρη σε μία τεράστια εύκαμπτη οθόνη που καταβαίνει από την οροφή. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο ψυγείο στο πίσω μέρος της κεντρικής κονσόλας. Οθόνες υπάρχουν και στο πίσω μέρος των προσκέφαλων των μπροστινών καθισμάτων, όπως και τραπεζάκια. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα πίσω καθίσματα μπορούν επίσης να ξαπλώσουν σε θέση ύπνου και να προσφέρουν λειτουργία μασάζ για τα πόδια.

Με ένα ή δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έως 625 άλογα

Το Skyworth Skyhome θα πωληθεί σε δικίνητες και τετρακίνητες επιλογές. Η κορυφαία έκδοση λέγεται πως θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, που θα προσφέρουν ισχύ 625 ίππων. Το εν λόγω μοντέλο θα κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτά. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με αερανάρτηση και τετραδιεύθυνση.

Από 28.000 ευρώ θα ξεκινά το κόστος απόκτησης

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως τα κινεζικά Μέσα αναφέρουν ότι το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να είναι διαθέσιμο από 220.000 γιουάν, δηλαδή περίπου 28.000 ευρώ σύμφωνα με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Mercedes
PEUGEOT