Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Sport Crossover αποκαλύπτει το νέο ηλεκτρικό της Toyota
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Sport Crossover αποκαλύπτει το νέο ηλεκτρικό της Toyota

45.420 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2023)

- Στην ευρωπαϊκή γκάμα της Toyota έως το 2025.
- Αεροδυναμική σιλουέτα με γραμμές fastback.
- Μεγάλους χώρους στην καμπίνα.
- Έξι ηλεκτρικά στην Ευρώπη έως το 2026.

Στην γκάμα της Toyota έως το 2025

Η Toyota παρουσίασε το Sport Crossover Concept. Το νέο πρωτότυπο κάνει την προεπισκόπηση ενός νέου ηλεκτρικού crossover μοντέλου με καλούς χώρους για τους επιβάτες, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως θα ενταχθεί στη γκάμα της εταιρείας έως 2025.

Αεροδυναμική σιλουέτα με γραμμές fastback

Το νέο πρωτότυπο, αν και αρχικά είχε κάνει την εμφάνισή του στο Auto Shanghai, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εντούτοις επανεμφανίστηκε από το ευρωπαϊκό τμήμα της ιαπωνικής μάρκας. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε στο φόρουμ Kenshiki της Toyota στις Βρυξέλλες, παρουσιάζοντας ένα μοντέλο με μια κομψή αεροδυναμική σιλουέτα και χαρακτηριστικές γραμμές fastback.

Μεγάλους χώρους στην καμπίνα

Η Toyota έχει πει ότι το όχημα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να απευθύνεται κυρίως προς τους νεότερους πελάτες. Το Sport Crossover διαθέτει έξυπνες λειτουργίες που θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μετά την αγορά – πιθανώς μέσω ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού over-the-air – συμπεριλαμβανομένων συστημάτων όπως η αυτόματη στάθμευση. Παράλληλα,  λέει πως θα προσφέρει μέγιστη άνεση σε συνδυασμό με την πρακτικότητα των πέντε θυρών, το μεγάλο πορτμπαγκάζ και τον πλούσιο χώρο για τα πίσω πόδια.

Έξι ηλεκτρικά στην Ευρώπη έως το 2026

Κλείνοντας, η Toyota γνωστοποίησε πως στην Ευρώπη σχεδιάζει να παρουσιάσει έξι αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2026. Αυτά θα τη βοηθήσουν να φτάσει προς τον τελικό στόχο της, που είναι να προσφέρει αποκλειστικά ηλεκτρικά έως το 2035 και να φτάσει σε πλήρη ουδετερότητα από άνθρακα έως το 2040.

Toyota
NISSAN