Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To Tesla Model 3 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την βασική και την Long Range.

To Tesla Model 3 στο δυναμόμετρο! (+vid)

2.398 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2018)

Λίγες ώρες μετά την παράδοση του από το εργοστάσιο, ένας βελτιωτικός οίκος έβαλε το μοντέλο της Tesla κατευθείαν στο δυναμόμετρο. Πώς τα πήγε;

Στο δυναμόμετρο έβαλε ο βελτιωτικός οίκος Mountain Pass Performance ένα Tesla Model 3 στην Long Range έκδοση του τρεις ώρες μόνο αφότου το παρέλαβε από την εταιρεία, θέλοντας να αναδείξει την ισχύ του αμερικανικού μοντέλου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον οίκο, το μοντέλο κατάφερε να μετρηθεί στους 345 ίππους στους τροχούς με την ροπή να παραμένει πάντως στα ίδια επίπεδα. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και νέα τεστ, ωστόσο οι βελτιωτές δεν θα περιμένουν πολύ πριν προσφέρουν το δικό τους βελτιωτικό πακέτο για το μοντέλο.
To Tesla Model 3 προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την βασική και την Long Range. Στην βασική, το νέο μοντέλο έχει ηλεκτρική αυτονομία 354 χιλιομέτρων και μπορεί σύμφωνα με την εταιρεία να κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 210 χλμ./ώρα. Από τη άλλη πλευρά, η Long Range έκδοση έχει και καλύτερες επιδόσεις καθώς διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 5,1 δεύτερα αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία (498 χλμ) και μέγιστη τελική ταχύτητα τα 225 χλμ./ώρα.

Δείτε το video.

Hyundai
NISSAN