Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήρθε στη ζωή έπειτα από απόφαση του ιδιοκτήτη του.

Το Tesla Model S έγινε δίθυρο κάμπριο

2.888 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2021)

Η Tesla δεν προσφέρει το Model S σε έκδοση κάμπριο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως το μοντέλο δεν υπάρχει. Απόδειξη το εν λόγω κάμπριο Tesla Model S με την εταιρεία που το δημιούργησε να δέχεται παραγγελίες από τους ενδιαφερόμενους.


Η ARES Design είναι γνωστή για τις μετατροπές που πραγματοποιεί σε πλήθος αυτοκινήτων και ένα από τα τελευταία έργα της είναι μία κάμπριο έκδοση του Tesla Model S. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ ήρθε στη ζωή έπειτα από απόφαση του ιδιοκτήτη του, που απευθύνθηκε στους ειδικούς της ARES Design για να υλοποιήσουν την επιθυμία του.
 
Έτσι η ιταλική εταιρεία, αφαίρεσε την σκληρή οροφή και τις πίσω πόρτες από το εργοστασιακό Model S και προχωρώντας παράλληλα και σε άλλες μετατροπές έδωσε πλέον στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο μία μαλακή ανοιγοκλειόμενη οροφή. Φυσικά παρελθόν αποτελούν και τα εργοστασιακά καθίσματα στο πίσω μέρος, καθώς για τις ανάγκες της μετατροπής η ARES Design δημιούργησε νέες ειδικά κατασκευασμένες θέσεις για τους πίσω επιβάτες.
 
«Στην ARES, η φιλοσοφία μας επιτρέπει στους πελάτες να συνεργάζονται με τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς μας για να δημιουργήσουν το δικό τους κατά παραγγελία όχημα, μια υπηρεσία που είναι μοναδική», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Dany Bahar. «Αυτό το Tesla είναι ένα υπέροχο παράδειγμα, το οποίο απολαμβάνουμε και βλέπουμε τα αποτελέσματα των ασυμβίβαστων προτύπων μας», κατέληξε.
 
Πληροφορίες για το κόστος της μετατροπής δεν έγιναν γνωστές, όμως η ARES Design καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί της.      

Autotriti.gr
Fia