Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Continental δημιουργεί εικονικά το αυτόνομο όχημα του μέλλοντος. Ονομάζεται Bee και αποτελεί ένα concept για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα δίκτυο από οχήματα, το οποίο θα μετέφερε από φορτία ως αν
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Continental δημιουργεί εικονικά το αυτόνομο όχημα του μέλλοντος. Ονομάζεται Bee και αποτελεί ένα concept για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα δίκτυο από οχήματα, το οποίο θα μετέφερε από φορτία ως ανθρώπους.

Το αστικό μέλλον από την Continental (+video)

2.521 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2017)

Η Continental δημιουργεί ψηφιακά το Bee Concept, προκειμένου να μας δείξει το όραμά της για την πόλη του μέλλοντος, στην οποία στόλοι από αυτόνομα ηλεκτρικά οχήματα θα μεταφέρουν ανθρώπους και αγαθά.

Η εταιρεία Continental παίρνει έμπνευση από τη φύση για να δημιουργήσει εικονικά το αυτόνομο όχημα του μέλλοντος. Ονομάζεται Bee, που είναι ένα ακρώνυμο του (Balanced Economy & Ecology) και αποτελεί ένα concept για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα δίκτυο από αυτόνομα οχήματα, το οποίο θα μετέφερε από φορτία ως ανθρώπους.

Με διάφορα μεγέθη και πλήθος διαμορφώσεων, τα Bee θα μπορούσαν να ειδικεύονται σε πολλές εργασίες, όπως η μεταφορά ανθρώπων ή εμπορευμάτων.

Με διάφορα μεγέθη και πλήθος διαμορφώσεων, τα Bee θα μπορούσαν να ειδικεύονται σε πολλές εργασίες, όπως η μεταφορά ανθρώπων ή εμπορευμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το Bee δεν έχει στόχο να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, καθώς είναι κάτι σαν ένα διάφανο κουτί με ρόδες. Τα παράθυρα του πρωτότυπου λειτουργούν ως ψηφιακές οθόνες για τη ψυχαγωγία και την ενημέρωση των επιβατών. Οι τελευταίοι μπορούν να καλέσουν το Bee μέσω εφαρμογής στο smartphone.
 
Ο ηλεκτρικός κινητήρας του οχήματος του επιτρέπει να κινείται με ταχύτητες έως και 60 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία ανέρχεται στα 350 χλμ., μια τιμή που σίγουρα επιτρέπει πολλές διαδρομές μέσα στην πόλη. Οι εμπρός τροχοί στρίβουν ανεξάρτητα, προκειμένου το όχημα να προσεγγίσει στενές περιοχές.
  
Όνειρο της Continental είναι να έχει χιλιάδες Bee σε μία πόλη, τα οποία θα λειτουργούσαν ως μια αυτόνομη ομάδα οχημάτων. Με διάφορα μεγέθη και πλήθος διαμορφώσεων, θα μπορούσαν να ειδικεύονται σε πολλές εργασίες, όπως η μεταφορά ανθρώπων ή εμπορευμάτων.
 
Δυστυχώς το Bee υπάρχει μόνο στην εικονική πραγματικότητα και η Continental παραδέχεται πως το όχημα απέχει χρόνια από το να περάσει όντως στην παραγωγή. Επιπλέον, οι πόλεις θα πρέπει να αποκτήσουν υποδομές αλλά και να θεσπίσουν κανόνες, πριν δεχθούν στόλους από αυτόνομα οχήματα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN