Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μερικές ακόμα teaser εικόνες του νέου Veloster έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai μέσα στις οποίες εμφανίζεται και το εσωτερικού του μοντέλου.

Είχαν διαρρεύσει εικόνες που έδειχναν το εξωτερικό μέρος του νέου Hyundai Veloster δεύτερης γενιάς.

Η Hyundai αναπτύσσει επίσης ένα Veloster N.

Σε ότι αφορά το πότε θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του νέου μοντέλου, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως αυτό θα συμβεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που ανοίγει τις πύλες τις σε λίγες ημέρες.

Το εσωτερικό του νέου Veloster

2.267 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Μερικές ακόμα teaser εικόνες του νέου Veloster έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai μέσα στις οποίες εμφανίζεται και το εσωτερικού του μοντέλου.

Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαν διαρρεύσει εικόνες που να έδειχναν το εξωτερικό μέρος του  νέου Hyundai Veloster δεύτερης γενιάς, ωστόσο ήρθε η ώρα να πάρουμε μια μικρή γεύση και του εσωτερικού.
 
Συγκεκριμένα η αυτοκινητοβιομηχανία έδωσε στη δημοσιότητα νέες teaser εικόνες, μέσα στις οποίες προβάλλεται και μία του εσωτερικού του μοντέλου της προηγούμενης γενιάς, έχοντας ωστόσο σημαντικές αναβαθμίσεις, που όπως όλα δείχνουν θα δούμε στο επερχόμενο αυτοκίνητο.
 
Όπως μπορούμε να δούμε ο πίνακας οργάνων φέρει ένα πλαίσιο έξι γωνιών, δεξιά των οποίων βρίσκεται μια οθόνη, η οποία προφανώς θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας. Από κει και πέρα το τιμόνι επίπεδης βάσης (flat bottom), είναι ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν, ενώ τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, το κόκκινο χρώμα το οποίο διαρρέει όλο το ταμπλό, που παίρνει θέση και στα πλαϊνά των θυρών, αλλά και στην κεντρική κονσόλα.
Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, οι προηγούμενες διαρροές εικόνων  έχουν δείξει πως οι μεγαλύτερες αλλαγές έχουν πάρει θέση στο πίσω μέρος, όπου το δεύτερης γενιάς Veloster αναμένεται να έχει ένα πιο στρογγυλωμένο σχεδιασμό.
 
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα με τα οποία πιθανώς θα προσφερθεί το νέο μοντέλο, φήμες κάνουν λόγο πως αυτά θα είναι ένα 2ίτρο μοτέρ που θα προσφέρει 163 ίππους και θα συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο, ενώ θα υπάρχει και ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1,6 λίτρων που θα προσφέρει 204 ίππους και θα συνοδεύεται είτε με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με επτατάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη.
 
Η Hyundai αναπτύσσει επίσης ένα Veloster N που πιθανώς θα έχει τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 2.0-λίτρων κινητήρα του i30 N με ισχύ 246 ίππων ή 275 αλόγων στην πιο ισχυρή έκδοση.
 
Τέλος, σε ότι αφορά το πότε θα πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του νέου μοντέλου, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως αυτό θα συμβεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, που ανοίγει τις πύλες τις σε λίγες ημέρες.

Hyundai
PEUGEOT