ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Dacia θα φέρει με τη σειρά της το δικό της ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Dacia θα φέρει με τη σειρά της το δικό της ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την Dacia;

8.162 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

Όπως οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, έτσι και η Dacia στρέφει το βλέμμα της στο μέλλον και προετοιμάζεται για την μεταπήδηση των αυτοκίνητων στην ηλεκτροκίνηση.

Μάλιστα από τη στιγμή που η Dacia έχει άμεση συνεργασία με τη Renault, δεν θα μπορούσε να μην λάβει υπ όψιν της την ανακοίνωση του Γάλλου υπουργού Nicolas Hulot, ο οποίος γνωστοποίησε πως η γαλλική δημοκρατία συμφώνησε να απαγορεύσει την πώληση αυτοκινήτων με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες το 2040, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι στη Γαλλία προετοιμάζονται αργά άλλα σταθερά για τη μεταπήδηση στην ηλεκτροκίνηση.   

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μέγεθος του αυτοκινήτου και αν αυτό θα είναι αντίστοιχο του Sandero ή του Duster.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μέγεθος του αυτοκινήτου και αν αυτό θα είναι αντίστοιχο του Sandero ή του Duster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μιλώντας σε ρουμανικά μέσα ο εμπορικός διευθυντής της Renault στη Ρουμανία Hakim Boutehra, τόνισε «Η μεγαλύτερη τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία σε όλο τον κόσμο είναι να υπάρχουν περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και περισσότερα αυτόνομα αυτοκίνητα. Η Dacia αποτελεί μέρος αυτής της τάσης. Το έτος 2040 είναι πολύ μακριά, αλλά τα σχέδια μας για τη Dacia κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, συντομότερα».
Έτσι γίνεται σαφές πως και η Dacia θα φέρει με τη σειρά της το δικό της ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, το οποίο αν συνεχίσει να φέρει την τιμολογιακή πολιτική που υιοθετεί η μάρκα στα μοντέλα της, τότε δεν αποκλείεται να μιλάμε για ένα αρκετά φθηνό EV.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μέγεθος του αυτοκινήτου και αν αυτό θα είναι αντίστοιχο του Sandero ή του Duster, ενώ δεν γνωρίζουμε εάν η πολιτική της Dacia για τα ηλεκτρικά οχήματα θα είναι εφάμιλλη με αυτή της Renault. Ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι το Renault Zoe Z.E, κατέχει τον τίτλο του ηλεκτρικού οχήματος στην Ευρώπη με τις περισσότερες πωλήσεις, τότε δεν αποκλείεται η Dacia να βασιστεί πάνω στην επιτυχία του συγκεκριμένου μοντέλου.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Leasing