Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Το νέο Audi A5 διέρρευσε λίγο πριν το ντεμπούτο του

 Σχολιάστε 
9.390 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2024)
Το νέο Audi A5 διέρρευσε λίγο πριν το ντεμπούτο του
14 Φωτογραφίες »

- Πρώτες εικόνες για το Α5 Sedan και Avant.
- Με τρεις οθόνες στο ταμπλό και τιμόνι με ρετρό καταβολές.
- Βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό.

Αυτό είναι το νέο A5

Το νέο Audi A5 διέρρευσε λίγες μόλις ώρες πριν πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του. Μετά το teaser της οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν το νέο γερμανικό μοντέλο στις εκδόσεις Sedan και Avant (wagon). Παράλληλα, έχουμε και μία πρώτη γεύση από την καμπίνα του μοντέλου, όπου τα βλέμματα μαγνητίζουν οι τρεις οθόνες που υπάρχουν στο ταμπλό.

Πρώτες εικόνες για το Α5 Sedan και Avant

Επί του παρόντος υπάρχουν μόνο οι εικόνες και όχι επίσημες πληροφορίες από την Audi, οι οποίες θα ακολουθήσουν σύντομα. Σχεδιαστικά, τα νέα Α5 Sedan και Avant έχουν αποκτήσει σπορτίφ σχεδίαση. Η παραδοσιακή οκτάγωνη μάσκα της Audi είναι πιο φαρδιά και συνοδεύεται από «αιχμηρά» φωτιστικά σώματα, στο πάνω μέρος των οποίων στεγάζονται τα νέα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος, το μοντέλο διαθέτει φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας LED μπάρας. Φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα του Audi A5 είναι τα τελευταίας τεχνολογίας OLED.

Με τρεις οθόνες στο ταμπλό και τιμόνι με ρετρό καταβολές

Το εσωτερικό του νέου Α5 είναι αυτό που εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο. Το τιμόνι με τις τέσσερις ακτίνες προσδίδει ρετρό καταβολές στο «πιλοτήριο», όμως οι τρεις οθόνες που δεσπόζουν στο ταμπλό έρχονται για αναδείξουν τον hi-tech χαρακτήρα. Οι δύο μεγαλύτερες οθόνες ενσωματώνονται σε ένα πλαίσιο και αφορούν τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής για το infotainment, ενώ υπάρχει και μία τρίτη οθόνη, μικρότερου μεγέθους, μπροστά από τον συνοδηγό. Υπάρχει επίσης τώρα ένα κουμπί αλλαγής ταχυτήτων.

Βενζίνη, diesel και Plug-in υβριδικό

Πληροφορίες για τους κινητήρες δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα. Περιμένουμε ωστόσο πως η γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Α5 θα αποτελείται από ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης, turbodiesel, αλλά και Plug-in υβριδικές επιλογές.

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το νέο Audi A5 θα αντικαταστήσει το απερχόμενο A4 sedan και A5 Sportback, ενώ το νέο Α5 Avant αντικαθιστά το A4 Avant. Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν προσεχώς.

Autotriti.gr
95ARA VS 110ARA VENZINH