Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πώς θα μοιάζει το Audi Q9.

Το νέο Audi Q9;

12.453 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2021)

Μέσα στους επόμενους μήνες πρέπει να περιμένουμε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το νέο Q9, την ναυαρχίδα της Audi στα SUV, που λέγεται πως θα κάνει ντεμπούτο το επόμενο έτος. Διαβάστε τι γνωρίζουμε αυτή την στιγμή.

Οι φήμες πως η Audi ετοιμάζει ένα Q9, ώστε να το τοποθετήσει πάνω από το Q8 κυκλοφορούν εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Τους προηγούμενους μήνες, κατάσκοποι φωτογράφοι έφεραν στο φως εικόνες από ένα πρωτότυπο που έμοιαζε σαν ένα μεγάλο SUV της Audi που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί το επερχόμενο Q9. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το VW Atlas, την MQB και όχι την MLB-Evo που χρησιμοποιείται στα περισσότερα SUV που έχει αυτή την στιγμή στην γκάμα της η γερμανική φίρμα.

Το Q9 θα αποτελεί την ναυαρχίδα της Audi στα SUV και λέγεται πως θα γίνει το μεγαλύτερο και βαρύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας, ακόμα και εάν δεν θα ξεπερνά σε μήκος κάποια γιγάντια SUV που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα τα Cadillac Escalade και Lincoln Navigator.

H ισχύς του Q9 λέγεται πως θα πηγάζει από ένα Plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που θα συνδυάζεται είτε με τρίλιτρο V6 μοτέρ είτε με το μεγαλύτερης χωρητικότητας V8 των 4,0 λίτρων που έχει στην φαρέτρα της η εταιρεία. Εκτιμάται πως η ηλεκτρική αυτονομία του Q9 θα είναι 80 χιλιόμετρα.

Η άφιξη του Q9 λέγεται πως θα γίνει το επόμενο έτος, ενώ υπάρχουν φήμες πως η Audi, με αφορμή την Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, που ξεκινά τον επόμενο μήνα, θα αποκαλύψει το πρώτο teaser για το μοντέλο.
 

HUYNDAI
Citroen