Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Audi RS3 έκανε δικό του το ρεκόρ στο Nurburgring

 Σχολιάστε 
2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2024)
Το νέο Audi RS3 έκανε δικό του το ρεκόρ στο Nurburgring
5 Φωτογραφίες »

- Δείτε το βίντεο με το ρεκόρ.
- Κάλυψε ένα γύρο στο Ring σε 7 λεπτά και 33,12 δευτερόλεπτα.
- Ο Frank Stippler οδήγησε το RS3 στο ρεκόρ.
- Παραμένει ο πεντακύλινδρος κινητήρας με 400 άλογα.

Κάλυψε ένα γύρο στο Ring σε 7 λεπτά και 33,12 δευτερόλεπτα

Το νέο Audi RS3 δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, ωστόσο κατάφερε να γίνει το ταχύτερο compact αυτοκίνητο παραγωγής της πίστας του Nurburgring. Παραμένοντας καμουφλαρισμένο επειδή δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη επίσημα, το νέο RS3 ολοκλήρωσε ένα γύρο της «πράσινης κόλασης» σε 7 λεπτά και 33,12 δευτερόλεπτα, εκθρονίζοντας έτσι την BMW M2, που διατηρούσε το ρεκόρ από πέρυσι με χρόνο 7 λεπτά και 38,71 δευτερόλεπτα.

Ο Frank Stippler οδήγησε το RS3 στο ρεκόρ

Πίσω από το τιμόνι του Audi RS3 βρέθηκε ο οδηγός αγώνων και ανάπτυξης, Frank Stippler, ο οποίος οδήγησε το «καυτό» σεντάν εξοπλισμένο με ελαστικά Pirelli P Zero Trofeo R semi-slick. Ο τετράθυρος «πύραυλος» της Audi ήταν εξοπλισμένος επίσης με κεραμικά φρένα, και προσαρμοζόμενη ανάρτηση προδιαγραφών RS.

Παραμένει ο πεντακύλινδρος κινητήρας με 400 άλογα

Η ισχύς εξακολουθεί να παρέχεται από τον πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων κινητήρα με ισχύ 400 άλογα και 500 Nm ροπής, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το καπό και του τρέχοντος Audi RS3, συνδυαστικά με ένα αυτόματο επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Τις επόμενες εβδομάδες η επίσημη παρουσίαση του νέου RS3

Η Audi δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες εβδομάδες, αφού οι παραγγελίες για το νέο RS3 στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου. Μέχρι τότε δείτε παρακάτω το βίντεο με το ρεκόρ του νέου Audi RS3 στο Ring.

Δείτε το βίντεο

ford
LEASING PICK UPS