ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ηλεκτρικό Ford Puma «πιάστηκε» να δοκιμάζεται στις Αλπεις

6.655 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2024)
Το ηλεκτρικό Ford Puma «πιάστηκε» να δοκιμάζεται στις Αλπεις

- Διαθέτει νέα μάσκα και αλλαγμένο παρουσιαστικό
- Θα φοράει ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και θα προσφέρει 400 χλμ. αυτονομία
- Το ηλεκτρικό Puma θα κοστίζει περίπου 41.000 ευρώ

Διαθέτει νέα μάσκα και αλλαγμένο παρουσιαστικό

Το ηλεκτρικό Ford Puma Gen-E «πιάστηκε» να περνάει test στις Αυστριακές Αλπεις, έχοντας αλλαγές που μπορεί να μην είναι πολλές αλλά να είναι εμφανείς. Από τις φωτογραφίες, βλέπουμε πως το Ford Puma Gen-E έχει αναδιαμορφωμένη μάσκα με μικρότερους προβολείς, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά είναι πως το μοντέλο δεν είχε ρεζερβουάρ για βενζίνη, αλλά θύρα για φορτιστή. Σημαντικό είναι πως φορούσε τις ζάντες πέντε μπουλονιών του ST-Line X.

Θα φοράει ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και θα προσφέρει 400 χλμ. αυτονομία

Το ηλεκτρικό Puma, πρόκειται να μπει στην παραγωγή μαζί με το θερμικό Puma στην Craiova της Ρουμανίας και θα μοιράζεται την πλατφόρμα και το σύστημα κίνησης με το Ford E-Transit Courier. Το νέο Ford Puma Gen-E αναμένεται να φοράει ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί τους εμπρός τροχούς και θα αποδίδει τουλάχιστον 136 ίππους, όπως και το βαν της Ford, ενώ ίσως θα βγαίνει και στα 150 άλογα. Τέλος, όπως το Ford E-Transit Courier, αναμένεται να έχει 400 χλμ. αυτονομία.

Το ηλεκτρικό Ford θα κοστίζει περίπου 41.000 ευρώ

Η τιμή του αναμένεται να είναι υψηλότερη από την τιμή του θερμικού Puma, το οποίο διατίθεται από 26.655 ευρώ στην Ελλάδα. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως το ηλεκτρικό θα κοστίζει κοντά στις 35.000 λίρες (δηλαδή περίπου 41.000 ευρώ).  

Mercedes
GRIP MASTER TEST