Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Το νέο MG ZS διαθέτει φρέσκια σχεδίαση και μεγαλύτερη οθόνη

 Σχολιάστε 
9.038 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2024)
Το νέο MG ZS διαθέτει φρέσκια σχεδίαση και μεγαλύτερη οθόνη
4 Φωτογραφίες »

- Εμφανίστηκε με καμουφλάζ η νέα γενιά του μοντέλου.
- Μεγάλη οθόνη αφής και τετραγωνισμένο τιμόνι στην καμπίνα.
- Βενζίνη, υβριδικό αλλά και ηλεκτρικό.

Εμφανίστηκε με καμουφλάζ

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες της νέας γενιάς του MG ZS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Το νέο κινεζικό SUV εντοπίστηκε σε δοκιμές στην Αυστραλία φορώντας ολόσωμο καμουφλάζ, ωστόσο διακρίνουμε πως θα έχει νέα σχεδίαση, όπως και μία μεγάλη οθόνη αφής στην καμπίνα.

Νέα σχεδίαση στη νέα του γενιά

Το νέο ZS αποκτά νέο στυλ που είναι εναρμονισμένο με νεότερα SUV της MG, όπως το HS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Η «μύτη» είναι πιο επίπεδη, ενώ η μάσκα φαρδύτερη με στρογγυλεμένες άκρες και νέο μπροστινό προφυλακτήρα και προβολείς. Το νέο ZS δεν εμφάνισε το πίσω μέρος του αλλά σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν είναι εξοπλισμένο με νέα φώτα αλλά και διαφορετική σχεδίαση στην πόρτα που δίνει πρόσβαση στο χώρο αποσκευών. Ο ανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας είναι επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό.

Μεγάλη οθόνη αφής και τετραγωνισμένο τιμόνι στην καμπίνα

Από την εικόνα που αποκαλύπτει την καμπίνα μπορούμε να διακρίνουμε ένα τετραγωνισμένο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, αλλά και ενσωματωμένα μπουτόν. Διπλά του, στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής, η οποία στο κάτω μέρος της συνορεύει με παραδοσιακά μπουτόν, ενώ ακριβώς από πάνω έχουν τοποθετηθεί οι δύο κεντρικοί αεραγωγοί. Η γωνία λήψης της φωτογραφίας είναι τέτοια που δεν μας επιτρέπει να δούμε τον πίνακα οργάνων, αλλά φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα ψηφιακό σύνολο.  

Βενζίνη, υβριδικό αλλά και ηλεκτρικό

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια επιβεβαιωμένη πληροφορία αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα που θα το εξοπλίζουν. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από την αγορά στην οποία θα προσφέρεται. Μιλώντας για την Ευρώπη περιμένουμε πως το νέο MG ZS θα διαθέτει επιλογές βενζίνης αλλά και υβριδικά σύνολα, ενώ φυσικά θα ακολουθήσει και η ηλεκτρική του έκδοση ZS EV.
 
Κατά πάσα πιθανότητα, το νέο ZS θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Αυστραλία και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι άλλες αγορές.

Autotriti.gr
Autotriti.gr