Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To νέο Mitsubishi Attrage με μήκος τα 4,24 μ., παρέχει άφθονο χώρο για τους πίσω κυρίως επιβάτες, καθώς το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2,55 μ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Mitsubishi Attrage με μήκος τα 4,24 μ., παρέχει άφθονο χώρο για τους πίσω κυρίως επιβάτες, καθώς το μεταξόνιο του αγγίζει τα 2,55 μ.

To νέο Mitsubishi Attrage

2.497 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2013)

Η Mitsubishi βγάζει στην κυκλοφορία το νέο sedan Attrage, το οποίο δανείζεται στοιχεία από το μικρό Mirage (έχοντας μακρύτερο μεταξόνιο) κι έναν 1,2 λτ. 82 ίππων.

Παρουσιάστηκε από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία η τελική εκδοχή του νέου sedan Attrage και ξεκινά άμεσα η κυκλοφορία του στις διεθνείς αγορές. Το Attrage, βασισμένο στο πρωτότυπο G4, καθώς βέβαια και στο Mirage είναι ένα κατεξοχήν οικογενειακό αυτοκίνητο, με μεγάλους χώρους επιβατών, αλλά και χώρους αποσκευών για να ικανοποιεί ποικίλες ανάγκες.Παράλληλα, η εξωτερική του σχεδίαση, ακόμα κι αν δεν ενθουσιάζει, κρίνεται ουδέτερη και κλασική, όπως άλλα οχήματα της κατηγορίας. 
Το μήκος του φτάνει τα 4,24 μ., παρέχοντας αρκετό χώρο για τους πίσω επιβάτες, αφού το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,55 μ. Εξωτερικά επίσης, υπάρχουν αρκετά χρωμιομένα στοιχεία, ενώ οι γραμμές του αμαξώματος «σβήνουν» πιο απαλά, από του πρωτότυπου G4, ακολουθώντας και τη λογική του Nissan Versa.Ως προς τα μηχανικά σύνολα, επιβεβαιώθηκε προς το παρόν, ο ιδιαίτερα οικονομικός 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λτ., που παράγει 82 ίππους και ο οποίος συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό ή CVT κιβώτιο. Ενδεχομένως αργότερα να δούμε και κάποιον diesel κινητήρα.Τώρα, τα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι τρία, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, ανάλογα την έκδοση, προβολείς ομίχλης, LED ημέρας, 15άρες ζάντες αλουμινίου, χρωμιομένες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό ο κατάλογος συνεχίζεται με button εκκίνησης, δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του ηχοσυστήματος, σύστημα πλοήγησης και DVD player, οθόνη αφής και κάμερα οπισθοπορείας.Τέλος, το Attrage θα λανσαριστεί άμεσα, πρώτα στις αναδυόμενες περιοχές, όπως Ταϊλάνδη κι Ινδία, αργότερα και σΆ άλλες αγορές, με την τιμή να ξεκινά από τα 10.540 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG