Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

H ψηφιακή πρόταση για το νέο Nissan 400Z.

Το νέο Nissan 400Z;

2.847 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2020)

Αυτό εδώ το σχέδιο φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο νέο 400Z που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα για να αποτελέσει το νέο sportscar της Nissan.

Ο σχεδιαστής Guillaume Lerouge χρησιμοποίησε το teaser που δημοσίευσε η Nissan για το πολυαναμενόμενο 400Z, για να παρουσιάσει την πρότασή του για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο ιαπωνικό sportscar.

To teaser επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα έχει σχέδιο εμπνευσμένο από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Ζ και αυτή η πρόταση θα λέγαμε πως κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. Η πρώτη πτυχή του σχεδιασμού 400Z που αξίζει να συζητήσουμε είναι το συνολικό σχήμα του αυτοκινήτου. Θα διαθέτει μακρύ καπό αλλά και αρκετά coupe χαρακτηριστικά κυρίως μέσω της έντονα κατακλινούς οροφής. Σε αντίθεση με τη νέα Toyota Supra που πολλοί πιστεύουν ότι είναι πολύ ακραία σε σχεδίαση, το 400Z θα είναι πιο μίνιμαλ, όπως δείχνει ακριβώς προτείνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής, κ. Lerouge.

Στον πρόβολο υπάρχουν φωτιστικά σώματα οβάλ σχήματος προβολέα καθώς και αρκετά μεγάλη γρίλια που είναι ενσωματωμένη σε έναν πολύ επιθετικό προφυλακτήρα. Ο σχεδιαστής προσφέρει επίσης στο μοντέλο σπορ ζάντες και πολύ μυώδες πίσω θόλους.

Το νέο sportscar λέγεται πως θα έχει κάτω από το καπό τον υπερτροφοδοτούμενο 2,0 λίτρων V6 κινητήρα της Infiniti με ονομαστική ισχύ 400 ίππων που θα φτάνει στους πίσω τροχούς είτε μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη είτε μέσω μιας μηχανικής μετάδοσης 6 σχέσεων.
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY