Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

To νέο Peugeot 3008 έχει το πιο φαρδύ κάθισμα στην κατηγορία του

 Σχολιάστε 
10.144 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2024)
To νέο Peugeot 3008 έχει το πιο φαρδύ κάθισμα στην κατηγορία του.
2 Φωτογραφίες »

To νέο Peugeot 3008 έχει το πιο φαρδύ κάθισμα στην κατηγορία του.

- Με άνεση θα καθίσουν τρεις ενήλικες επιβάτες στο πίσω μέρος
- Δεν βρίσκει το κεφάλι σου ακόμη και αν είσαι 1,87 σε ύψος
- H κυρτή οθόνη των 21 ιντσών στο ταμπλό θυμίζει BMW και Mercedes
- Υβριδικό και ηλεκτρικό και χωρίς diesel

Με άνεση θα καθίσουν τρεις ενήλικες επιβάτες στο πίσω μέρος

To νέας γενιάς Peugeot 3008 ήρθε για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του, αφού κέρδισε τις προτιμήσεις χιλιάδων Ελλήνων που έψαχναν για ένα οικογενειακό SUV με πολλή τεχνολογία, φινέτσα και μεγάλους χώρους. Το νέο μοντέλο φέρνει μαζί του υβριδική τεχνολογία, πιο μοντέρνο εξωτερικό  σχεδιασμό, τεράστια πανοραμική οθόνη Panoramic i-Cockpit και ακόμη μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες του.

Μιλώντας για την καμπίνα, το νέο 3008, όπως και η προηγούμενη γενιά, έχει το φαρδύτερο πίσω κάθισμα ανάμεσα σε όλα τα οικογενειακά SUV που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, συγκεκριμένα στα 1,43 εκατοστά. Αυτό σημαίνει στην πράξη πως τρεις ενήλικοι άνθρωποι με 1,75 ύψος και 75 κιλά βάρος θα κάτσουν άνετα στο πίσω κάθισμα του γαλλικού SUV, με δεδομένο πως ο καθένας χρειάζεται 45 εκατοστά χώρου (45+45+45=135 εκ.). Στην περίπτωση που οι πίσω επιβάτες είναι παιδιά, τότε το πίσω κάθισμα θα μοιάζει σε αυτά σαν μεγάλος τριθέσιος καναπές, αφού θα τους περισσεύουν έως και 40 εκ. χώρου.

Δεν βρίσκει το κεφάλι σου ακόμη και αν είσαι 1,87 σε ύψος

Εκτός από το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα στην κατηγορία του, το νέο 3008 παίρνει καλό βαθμό και στις υπόλοιπες μετρήσεις που αφορούν την ευρυχωρία του. Αρχικά, το 3008 είναι ένα από τα κορυφαία SUV στην κατηγορία του σε ό,τι αφορά τον χώρο (20 εκ.) που έχουν οι επιβάτες για τα πόδια τους μέχρι αυτά να βρουν στο μπροστινό κάθισμα και παράλληλα προσφέρει 6,5 εκ. χώρο για τα κεφάλια τους, παρότι η οροφή είναι πλέον πιο coupe. Από τις παραπάνω μετρήσεις συμπεραίνουμε πως, ακόμη και εάν είσαι 1,87 σε ύψος, θα κάτσεις στο πίσω κάθισμα χωρίς να χρειαστεί να σκύψεις. Τέλος, όσον αφορά το πορτ-μπαγκάζ, η χωρητικότητά του φτάνει τα 520 λίτρα, νούμερο στο μέσο όρο της κατηγορίας.


Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα πάνω από το μέσο όρο, ενώ στην καμπίνα, το ταμπλό θυμίζει BMW και Mercedes.
2 Φωτογραφίες »

Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα πάνω από το μέσο όρο, ενώ στην καμπίνα, το ταμπλό θυμίζει BMW και Mercedes.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
SEAT XENOIASTOI