Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε της τιμές του νέου Polo TSI BlueMotion

Δείτε της τιμές του νέου Polo TSI BlueMotion

Το νέο Polo TSI BlueMotion είναι εδώ

2.526 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2015)

Το Polo TSI BlueMotion είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που συνδυάζει τεχνολογία BLUEMOTION με κινητήρα βενζίνης TSI.

Τα μοντέλα με το διακριτικό "BLUEMOTION" είναι ειδικά μοντέλα, που ενσωματώνουν φιλικές προς το περιβάλλον βελτιστοποιήσεις σε τέσσερις τομείς: κινητήρα, μετάδοση, αεροδυναμική και σύστημα κύλισης.Ο νέος 3κύλινδρος αλουμινένιος κινητήρας 1.0L TSI διαθέτει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής και αποδίδει 95PS και 160Nm ροπής από τις 1.500 rpm. Σχετικά με τις επιδόσεις η επιτάχυνση 0-100km/h πραγματοποιείται σε 10,5 sec και η τελική του ταχύτητα είναι 191 km/h.Σύμφωνα με την Volkswagen, το BlueMotion έχει κατανάλωση καυσίμου 4,1 lt/100km και εκπομπές ρύπων 94 gr/km CO2 που αποτελούν από τις χαμηλότερες τιμές παγκοσμίως σε αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης. Επίσης, είναι το μοναδικό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο στην κατηγορία με αυτόματο κιβώτιο (DSG), με εκπομπές ρύπων CO2< 100 gr/km.Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου στο Polo TSI BlueMotion είναι επίσης αποτέλεσμα επιμέρους βελτιστοποιήσεων σε τομείς όπως η μετάδοση, η αεροδυναμική και η διαχείριση της τριβής. Ο ειδικός αυτός εξοπλισμός περιλαμβάνει:
  • Τροποποίηση στο κάτω μέρος του αμαξώματος (επίπεδο πάτωμα)
  • Εμπρός μάσκα "κλειστού" τύπου
  • Προφυλακτήρες εμπρός & πίσω με ενσωματωμένα σπόϊλερ
  • Πλευρικά μαρσπιέ ειδικής σχεδίασης
  • Μεγάλη αεροτομή οροφής σε σχήμα Π
  • Χαμηλωμένο πλαίσιο κατά 10mm
  • Eλαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης
  • Μακρύτερες σχέσεις κιβωτίου, εκτός 1ης και 2ης 
Το νέο Polo TSI BlueMotion διατίθεται σε 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα, με μηχανικό κιβώτιο 5-σχέσεων ή DSG κιβώτιο «ξηρού τύπου» 7-σχέσεων.Οι ενδεικτικές λιανικές τιμές με απόσυρση διαμορφώνονται ως εξής:POLO TSI BlueMotion 3D          από 14.000 ευρώPOLO TSI BlueMotion 5D          από 14.630 ευρώPOLO TSI BlueMotion DSG 3D   από 15.560 ευρώ    POLO TSI BlueMotion DSG 5D   από 16.190 ευρώ  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
RANGER