Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Subaru Forester ήρθε με 136 ίππους

1.014 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2024)
Το νέο Subaru Forester ήρθε με 136 ίππους
6 Φωτογραφίες »

- Με οικεία σχεδίαση και μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
- Ήπια υβριδικό με 136 άλογα και μόνιμη τετρακίνηση.
- Οθόνη 11,6 ιντσών για το infotainment και πολλές τεχνολογίες.
- Μίνιμουμ 508 λίτρα στο πορτμπαγκάζ.

Με οικεία σχεδίαση και μεγάλη απόσταση από το έδαφος

Το νέο Subaru Forester, το οποίο θα λανσάρει στις αγορές της Ευρώπης αποκάλυψε η ιαπωνική μάρκα. Το νέο μοντέλο έκανε την εμφάνιση του με οικείο παρουσιαστικό, περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα και ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης με απόδοση 136 άλογα.

Εξωτερικά, η 6η γενιά του Subaru Forester έφτασε στην Ευρώπη με οικεία σχεδίαση, η οποία μεταφέρεται από το προηγούμενο. Η τολμηρή μάσκα που συγχωνεύεται στους συμπαγείς προβολείς LED δημιουργεί ένα ενιαίο εφέ ασπίδας. Η πίσω σχεδίαση αυξάνει στο μάτι το πλάτος του αυτοκινήτου, συνδέοντας τα δύο φωτιστικά σώματα με μία μαύρη φάσα, ενώ το κάθετα τοποθετημένο πίσω τζάμι συμβάλει στη δημιουργία μίας ματσό εμφάνισης. Το Forester διατίθεται σε 11 εξωτερικά χρώματα αμαξώματος, και δύο επιλογές στις ζάντες 18 ή 19 ιντσών. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος του ορίζεται στα 4.670 χιλιοστά, το πλάτος στα 1.830 χιλιοστά, το ύψος στα 1.730 χιλιοστά, ενώ το μεταξόνιο παραμένει αμετάβλητο στα 2.670 χλστ. Η Subaru κάνει λόγο πως η απόσταση από το έδαφος βρίσκεται στα 220 χιλιοστά.

Αυξημένη ακαμψία κατά 10% και καλύτερη συμπεριφορά στην οδήγηση

Η Subaru Global Platform (SGP) είναι η πλατφόρμα που βασίζει το νέο Forester. Σύμφωνα με την ιαπωνική μάρκα, έχει βελτιστοποιηθεί σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα ένα πιο άκαμπτο και ελαφρύτερο «σώμα», που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία της οδήγησης. Η στρεπτική ακαμψία του πλαισίου έχει αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, σύμφωνα με τη μάρκα, την ίδια στιγμή που η ηλεκτρική κρεμαγιέρα διπλού πηνίου αλλά και βελτιστοποιημένη διαδρομή του πεντάλ φρένου εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο.

Οθόνη 11,6 ιντσών για το infotainment και πολλές τεχνολογίες

Στην καμπίνα, το νέο Forester είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που φιλοξενείται σε οθόνη 11,6 ιντσών, έχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης με Apple CarPlay και Android Auto. Οι παραδοσιακοί αναλογικοί μετρητές έχουν διατηρηθεί στον πίνακα οργάνων, φιλοξενώντας ανάμεσά τους μία μικρή οθόνη. Επιπλέον, άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν γρήγορο ασύρματο φορτιστή 10 W και θύρες USB Type-C και Type-A.

H Subaru αναφέρει πως το Forester διατίθεται στάνταρ με συνολικά εννέα αερόσακους, αλλά και την σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, EyeSight, που αναβαθμίστηκε με περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως το Emergency Stop Assist. Το τελευταίο ενεργοποιείται εάν ο οδηγός δεν ανταποκρίνεται στις προειδοποιήσεις κατά τη χρήση του Cruise Control. Τότε θα σταματήσει το όχημα, θα ενεργοποιήσει τα αλάρμ και θα ξεκλειδώσει τις πόρτες. Στη συνέχεια, το σύστημα Starlink Connected Services θα καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Μίνιμουμ 508 λίτρα στο πορτμπαγκάζ

Σε ότι αφορά τους χώρους, το πορτμπαγκάζ του Forester μπορεί να φιλοξενήσει από 508 έως και 1.720 λίτρα, ενώ υπάρχουν και πρόσθετα άγκιστρα για τη βελτίωση της πρακτικότητας. Βελτιωμένοι είναι και οι χώροι για τους επιβάτες, σύμφωνα με όσα υπόσχεται η Subaru.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG