Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Rinspeed Budii είναι ένα όχημα που σχεδιαστικά και μηχανικά στηρίζεται στο ηλεκτρικό BMW i3 και θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης το 2015.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Rinspeed Budii είναι ένα όχημα που σχεδιαστικά και μηχανικά στηρίζεται στο ηλεκτρικό BMW i3 και θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης το 2015.

Το νέο αυτόνομο Rinspeed Budii concept

1.438 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2014)

Στη Γενεύη το 2015 θα παρουσιαστεί το νέο Budii concept από την εταιρεία Rinspeed, το οποίο βασίζεται στο BMW i3 και θα είναι ένα μοντέλο αυτόνομης οδήγησης, χωρίς οδηγό.

Η ελβετικών συμφερόντων εταιρεία Rinspeed, που μας έχει συνηθίσει σε πρωτότυπα και τεχνολογικά καινοτόμα projects αναφορικά με τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, αποφάσισε να παρουσιάσει στο Σαλόνι της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2015 το νέο της concept, με το όνομα Budii, ενώ τώρα έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα επίσημα σχέδια του μοντέλου.
Ειδικότερα, το Rinspeed Budii είναι ένα όχημα που σχεδιαστικά και μηχανικά στηρίζεται στο ηλεκτρικό μοντέλο BMW i3. Το πιο ενδιαφέρον όμως για το εν λόγω πρωτότυπο είναι ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που θα διαθέτει ρομποτική τεχνολογία οδήγησης, ώστε να μην απαιτεί την παρέμβαση του οδηγού όταν κινείται. 
Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες για το νέο Budii αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ρομποτική τεχνολογία θα αποτελείται από ένα «υπερευαίσθητο μηχανικό χέρι» που θα είναι ικανό να οδηγεί μόνο του και αυτόνομα το αυτοκίνητο, ωστόσο όποτε επιθυμεί ο οδηγός ή το κρίνει απαραίτητο θα μπορεί να παρεμβαίνει στην οδήγηση του αυτοκινήτου.
Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, καθώς και φωτογραφίες του νέου Rinspeed Budii θα δημοσιευθούν προσεχώς, οπότε θα μπορέσουμε και εμείς να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL