Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το τελικό αποτέλεσμα που βλέπεται στην γκαλερί είναι προϊόν εργασίας του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva.

Tο pick-up με το λογότυπο της Hyundai δεν αποκλείεται να το δούμε προς τα τέλη του 2020.

Νέο σχέδιο για το Pick-Up της Hyundai

11.087 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2019)

Η Hyundai εργάζεται στην κατασκευή ενός Pick-Up, την προεπισκόπηση του οποίου είδαμε μέσω του πρωτότυπου Santa Cruz που έκανε την εμφάνισή του πριν από αρκετά χρόνια. Σήμερα ένα νέο ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται να δώσει μία πιο δυναμική εμφάνισή στo επερχόμενο μοντέλο.


Το τελικό αποτέλεσμα που βλέπεται στην γκαλερί είναι προϊόν εργασίας του ανεξάρτητου σχεδιαστή Kleber Silva. Όπως φαίνεται ο καλλιτέχνης άντλησε έμπνευση από το πιο πρόσφατο SUV, Santa Fe προθέτοντας τα χαρακτηριστικά του σε αυτά του επερχόμενου pick up που ετοιμάζει η κορεατική φίρμα.
 
Δεν γνωρίζουμε αν η τελική μορφή του αυτοκινήτου θα είναι αυτή που παρουσιάζει ο Silva, ωστόσο ο σχεδιαστής της Hyundai, Luc Donckerwolke είπε να μην περιμένουμε μια έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Santa Cruz, καθώς το αγροτικό της Hyundai θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό.
 
Αφήνοντας το σχεδιαστικό κομμάτι και περνώντας σε αυτό των εκδόσεων, οι περισσότερες πιθανότητες συνηγορούν πως η Hyundai θα προσφέρει το μοντέλο σε αρκετές εκδόσεις μέσα σε αυτές πιθανότατα και μία ισχυρή έκδοση «Ν», ενώ όπως σας έχουμε αναφέρει θα προσφερθεί και με το λογότυπο της Kia.
 
Μάλιστα στο παρελθόν ο με δηλώσεις του σε μέσα του εξωτερικού ο εκτελεστικός διευθυντής της Kia στην Αυστραλία, Damien Meredith, δήλωσε πως η κορεατική μάρκα θα ακολουθήσει τα χνάρια της Hyundai και θα προσφέρει το δικό της pick-up με μια ποικιλία στυλ σώματος αλλά και κινητήρων. Ανέφερε πως τόσο τα μονοκάμπινα όσο και τα διπλοκάμπινα μοντέλα θα βρίσκονται στη γκάμα της εταιρείας, μαζί με τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Παράλληλα γνωστοποίησε πως η εταιρεία έχει θέσει κάποια ελάχιστα όρια για την ικανότητα ρυμούλκησης και άλλες προδιαγραφές, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών.
 
Τέλος για το πότε θα δούμε το pick-up με το λογότυπο της Hyundai αυτό δεν αποκλείεται να γίνει προς τα τέλη του 2020.

Autotriti.gr
Citroen