ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για την περίσταση χρησιμοποιήθηκε το τιμόνι του TT RS.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για την περίσταση χρησιμοποιήθηκε το τιμόνι του TT RS.

Το πιο ποιοτικό Q2 ever

3.433 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

Η Neidfaktor στα πλαίσια του Q2 Challenge έκανε τη δική της πρόταση για τη βελτίωση του εσωτερικού του μικρότερου crossover της Audi κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσε στον περιορισμένο χρόνο που είχε.

Το crossover Q2 είναι το δεύτερο φθηνότερο αυτοκίνητο που κατασκευάζει η Audi. Είναι πιθανώς και το μόνο που αποπνέει ια νεανικότητα.

Στο εσωτερικό χρησιμοποιήθηκαν κόκκινες λεπτομέρειες παίρνοντας έμπνευση από το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό χρησιμοποιήθηκαν κόκκινες λεπτομέρειες παίρνοντας έμπνευση από το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Κοιτάζοντας το από μπροστά βλέπουμε ότι έχει γιγαντιαίες ψεύτικες εισαγωγές αέρα, όπως ένα Honda Civic έντονες γωνίες όπως μια Lamborghini και μια μάσκα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εμπρός μέρους.
 
Το εσωτερικό του είναι αρκετά μοδάτο, σχεδόν παρόμοιο με αυτό του A3, αλλά προσφέρεται με περισσότερα χρώματα και μερικά αποκλειστικά εξοπλιστικά πακέτα που περιλαμβάνουν κρυφό φωτισμό.
 
ΟΠ Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Neidfaktor ανέλαβε να βελτιώσει την ποιότητα του εσωτερικού. Αυτό δεν είναι το καλύτερο έργο τους όπως και να το δει κανείς, αλλά η καμπίνα του Q2 πιθανότατα δεν ήταν ποτέ πιο καλαίσθητη.
 
Το έργο αποτελεί μέρος του Audi Q2 Challenge, στο οποίο αρκετοί αξιόλογοι βελτιωτές παρουσιάζουν τις προτάσεις τους. Το κοινό στοιχείο είναι ότι όλοι θα χαμηλώσουν την ανάρτηση και θα τοποθετήσουν μεγαλύτερους τροχούς, ίσως και μερικά εξαρτήματα RS. Δεν υπάρχει άλλωστε αρκετός χρόνος για να κάνουν και πολλά παραπάνω.
 
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη βελτίωση του εσωτερικού δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα της Neidfaktor. Το ταμπλό δεν καλύπτεται από δέρμα, για παράδειγμα. Και ξέρουμε ότι μπορούν να το κάνουν αυτό από την αντίστοιχη πρόσφατη βελτίωση του RS3.
 
Δεδομένου ότι το Q2 βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, η Neidfaktor κατάφερε να εγκαταστήσει το πολύ σπορτίφ τιμόνι σχήματος D από το TT RS το οποίο συμπεριλαμβάνει πλήκτρο για την εκκίνηση του κινητήρα και για την ενεργοποίηση των διαφορετικών προγραμμάτων λειτουργίας του αυτοκινήτου.
 
Το γενικό μοτίβο είναι η χρήση κόκκινων λεπτομερειών σε μαύρο Alcantara και δέρμα, αντλώντας κάποια έμπνευση από το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι εντυπωσιακά, και είναι και αυτά ντυμένα με Alcantara γύρω από τις βάσεις τους και προσφέρουν μια φρέσκια εμφάνιση στις ραφές σε σχήμα διαμαντιού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
LEASING CONNECT VS DOBLO