Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Αυτή είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου.

Για περίπου 20 χρόνια ήταν παρατημένο και παραμελημένο όντας ένα από τα τρία πρωτότυπα Land Rover που λανσαρίστηκαν το 1948.

Το πιο σπάνιο Land Rover ανακατασκευάζεται

2.967 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2018)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της Jaguar Land Rover, όταν πριν από λίγο καιρό βρήκαν ξεχασμένο ένα από τα τρία πρωτότυπα της Land Rover που χρονολογείται στο μακρινό 1948. Δείτε τι έκαναν.

Για περίπου 20 χρόνια ήταν παρατημένο και παραμελημένο ένα από τα τρία πρωτότυπα του Land Rover που λανσαρίστηκαν το 1948. Το συγκεκριμένο μοντέλο, βρέθηκε κάπου στην Ουαλία σε κακή κατάσταση, ωστόσο οι άνθρωποι της JLR αποφάσισαν να το πάρουν στα χέρια τους και μέσω του τμήματος Classic να το επαναφέρουν στην αρχική του μορφή.
 
Μάλιστα με αυτόν τον τρόπο θα εορταστούν τα 70α γενέθλια της Land Rover, όπου εκτός από το νέο Defender, αναμένεται να δώσει το παρόν και το ανακατασκευασμένο μοντέλο.
Όπως έχει γίνει γνωστό η ολική αποκατάσταση του αυτοκινήτου θα ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του, ωστόσο το μοντέλο δεν αναμένεται να πωληθεί και λογικά θα καταλήξει, ως έκθεμα σε κάποιο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως δηλώσεις για το θέμα έκανε ο επικεφαλής του τμήματος Classic της JLR, Tim Hannig αναφέροντας «Αυτό το Land Rover είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι της παγκόσμιας ιστορίας του αυτοκινήτου και είναι τόσο σημαντικό όσο και το Huey, το πρώτο προπαρασκευαστικό μοντέλο της φίρμας. Κάνοντας εδώ την αποκατάστασή του είμαστε σίγουροι πως είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσει η 70η επέτειος της Land Rover».  

Hyundai
Fia