Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σκέφτεται για το νέο Pajero η Mitsubishi.

Το σκέφτεται για το νέο Pajero η Mitsubishi

2.274 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2018)

Να κατασκευάσει το νέο Pajero επιθυμεί η Mitsubishi θα προβεί όμως σε αυτή τη κίνηση η ιαπωνική μάρκα; Δείτε τι λένε κορυφαία στελέχη της φίρμας.

Δηλώσεις για το πλάνο της Mitsubishi σχετικά με την κατασκευή ενός νέου Pajero, έκανε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ο εκτελεστικός διευθυντής της μάρκας, Trevor Mann. Αν και το δημοφιλές SUV παραμένει το ίδιο από το 2006 όταν τέθηκε σε εφαρμογή η τέταρτη γενιά, ο ισχυρός άντρας της μάρκας αποκάλυψε πως δεν έχει ληφθεί ακόμα η απόφαση για τη δημιουργία νέου μοντέλου.
 
Ωστόσο έκανε ξεκάθαρο πως άπαντες στη μάρκα επιθυμούν τη δημιουργία ενός νέου Pajero, όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρωτίστως νε ξεκαθαριστεί το τοπίο σχετικά με τις εκπομπές ρύπων, κάτι που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους.
«Είναι κάτι που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι έχουμε το σωστό επιχειρηματικό πλάνο καθώς το τμήμα συρρικνώνεται λόγω των κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όταν κάνουμε κάτι, το κάνουμε σωστά», ήταν τα λόγια του Mann.
 
Δεν αποκλείεται αν τελικά η Mitsubishi αποφασίσει να κατασκευάσει τη νέα γενιά του Pajero, το μοντέλο να είναι πολύ διαφορετικό από το τρέχον. Αν και μιλάμε υποθετικά, η λογική λέει πως θα βασιστεί σε μία από τις πλατφόρμες που έχουν αναπτυχθεί από τη συμμαχία των Renault-Nissan-Mitsubishi, κάτι που θα βοηθήσει στη μείωση του κόστους παραγωγής.

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS