Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Oι βελτιωτές έχουν προσαρμόσει μία νέα γρίλια.

Tο μοντέλο παίρνει ισχύ από ένα Hemi V8 των 6.4 λίτρων.

Tο μοντέλο έχει αναβαθμιστεί στα εμπρός καθίσματα, ενώ οι οδηγοί θα βρουν επίσης νέους μετρητές και ένα ηχοσύστημα Alpine.

Το σύγχρονο Dodge Charger του 1969

2.290 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Μπορεί στην Έκθεση της SEMA το μεγαλύτερο ποσοστό των αυτοκινήτων να είναι καινούργια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα παλιά μοντέλα που εμφανίζονται, δεν έχουν το δικό τους ενδιαφέρον όπως αυτό το «σύγχρονο» Dodge Charger.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κατασκευής του 1969, που έχει πάρει την ονομασία «Defector», είναι ένα πρότζεκτ της εταιρείας βελτιώσεων «Ringbrothers» και διατηρεί την εικόνα του εργοστασιακού μοντέλου, ωστόσο έχει ένα διευρυμένο μεταξόνιο κατά τρεις ίντσες αλλά και μεγαλύτερα φτερά.
 
Επιπλέον οι βελτιωτές έχουν προσαρμόσει μία νέα γρίλια και τροχούς 19 ιντσών με κόκκινες λεπτομέρειες, οι οποίοι υποστηρίζονται από ενισχυμένα φρένα, τα οποία παίρνουν θέσει στο πράσινης απόχρωσης αμάξωμα.
Το εσωτερικό δεν έχει παραβλεφθεί, καθώς το μοντέλο έχει αναβαθμιστεί στα εμπρός καθίσματα, ενώ οι οδηγοί θα βρουν επίσης νέους μετρητές και ένα ηχοσύστημα Alpine.
 
Τέλος σε ότι αφορά τον κινητήρα, το Charger παίρνει ισχύ από ένα Hemi V8 των 6.4 λίτρων, ο οποίος διαθέτει κεφαλές Flowmaster και συνεργάζεται με ένα σύστημα εξάτμισης υψηλής απόδοσης.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL