Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λυπηρή στιγμή για τη Horex, που χρεοκόπησε για μία ακόμη φορά στην μακρά ιστορία της (ιδρυθείσα για πρώτη φορά το 1920).

Λυπηρή στιγμή για τη Horex, που χρεοκόπησε για μία ακόμη φορά στην μακρά ιστορία της (ιδρυθείσα για πρώτη φορά το 1920).

Το τέλος του δρόμου για τη Horex

1.231 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2014)

Φαίνεται πως η αναγέννηση της ιστορικής γερμανικής εταιρείας δεν έμελλε να γίνει πραγματικότητα. Όσοι πρόλαβαν να αποκτήσουν τα λιγοστά VR6 Roadster έχουν πλέον στα χέρια τους συλλεκτικές αναμνήσεις.

Το 2010 η επιστροφή της Horex φαινόταν να είναι γεγονός. Η παρουσίαση του νέου της V6 κινητήρα στην καρδιά του γυμνού VR6 Roadster γέμισε πρωτοσέλιδα σε όλον τον κόσμο, οδηγώντας στην έναρξη παραγωγής στα τέλη του 2011. Αμέσως μετά οι Γερμανοί ανακοίνωσαν ένα δεύτερο μοντέλο, το VR6 Classic και σύντομα τρίτωσαν με το Café Racer 33 Ltd, όλα έδειχναν ανοικτό δρόμο για την εταιρεία από το Augsburg.Ακολούθησε μια μακρόχρονη σιγή ως τον φετινό Σεπτέμβριο όταν η Horex GmbH ανακοίνωσε τη χρεωκοπία της και μπήκε σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές της. Στο μικρό διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν προσπάθειες να βρεθούν χρηματοδότες, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό και μόλις χτες στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook έπεσαν οι επίσημοι τίτλοι τέλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing