Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τον Απρίλιο τελικά το ντεμπούτο του MG Cyberster

Τον Απρίλιο τελικά το ντεμπούτο του MG Cyberster

1.342 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2022)

Αν και το concept την MG ανακοινώθηκε πέρυσι, σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο μοντέλο του εν λόγω roadster θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο.

Η αναβολή έγινε λόγω του COVID-19

To ΜC Cybester ήταν αρχικά προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou αργότερα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, υπήρχαν ανησυχίες ότι θα αναβληθεί λόγω της αυστηρής πολιτικής της Κίνας για μηδενικό COVID-19, όπως και έγινε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα προσφέρεται δικίνητο και τετρακίνητο

Ως αποτέλεσμα, τα αποκαλυπτήρια του Cyberster θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2023, με τον εμπορικό διευθυντής της MG UK, Guy Pigounakis, να δηλώνει σε σχετικό δημοσίευμα ότι το roadster θα προσφέρεται δικίνητο και τετρακίνητο  και υποσχέθηκε ότι θα προσφέρει «πολύ υψηλές επιδόσεις». Ο Pigoynakis είπε επίσης ότι το μοντέλο δεν θα είναι διάδοχος του MG F/TF καθώς θα αφορά έναν «εντελώς διαφορετικό τομέα της αγοράς». Αυτό υποδηλώνει ότι το μοντέλο θα είναι ακριβό, αλλά αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς τα ηλεκτρικά roadster είναι ελάχιστα.

Κομψό με εντυπωσιακή αυτονομία

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το μοντέλο θα διαθέτει καμπυλωτό καπό και προβολείς Magic Eye που «ανοίγουν» όταν είναι ενεργοποιημένοιΟ μπροστινός προφυλακτήρας θα έχει έναν αεροδυναμικά σχεδιασμένο που μεταξύ άλλων θα βοηθάει στην ψύξη των φρένων. Θα διαθέτει μικρό παρμπρίζ και χαμηλά τις αεροδυναμικές ποδιές αλλά και τις LED «λέιζερ» λωρίδες που θα ξεκινούν από φτερα και φτάνουν στις πόρτες. Το πίσω μέρος χαρακτηρίζεται από LED φώτα και τον τεράστιο διαχύτη. Όσον αφορά τις επιδόσεις θα μπορούσε να επιταχύνει από 0-100 km/h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και με αυτονομία έως 800 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia