Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Toyota 86 είναι πάντα ενα προϊόν για συγκεκριμένους ανθρώπους με ιδιαίτερα γούστα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Toyota 86 είναι πάντα ενα προϊόν για συγκεκριμένους ανθρώπους με ιδιαίτερα γούστα.

Τοyota 86 σε νέα έκδοση

3.868 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2017)

Οι πωλήσεις της Τoyota 86 δεν πήγαν πέρυσι όπως περίμεναν οι άνθρωποι της. Για αυτό, λανσάρουν μια νέα της έκδοση. Θα καταφέρουν να την «σώσουν»;

Όπως και να το δει κανείς, ένα αυτοκίνητο σπορ όπως το Toyota 86 είναι πάντα ένα προϊόν για συγκεκριμένους ανθρώπους με ιδιαίτερα γούστα. Αλλά οι πωλήσεις έχουν μειωθεί για το μοντέλο που παλαιότερα ήταν γνωστό με την ονομασία Scion FR-S. Το 2013 μέτρησε 18.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ αλλά πέρυσι πραγματοποιήθηκαν μόνο 7.500. Για αυτό το λόγο, η Τοyota είναι πρόθυμη να ενθαρρύνει τις πωλήσεις του βασικού σπορ αυτοκινήτου της, βγάζοντας την νέα 860 Ειδική έκδοση για το Toyota 86.

Το 2013 μέτρησε 18.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ .

Το 2013 μέτρησε 18.000 πωλήσεις στις ΗΠΑ .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ομοίως με το τη βασική έκδοση του μοντέλου, η έκδοση 860 θα έχει κάποια ιδιαίτερη περιποίηση και αναβαθμισμένο εξοπλισμό για να το κάνουν ακριβώς λίγο πιο δελεαστικό. Θα προσφέρεται είτε σε λευκό είτε σε μια μοναδική απόχρωση του πορτοκαλί, με αγωνιστικές ρίγες, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών, αεροτομή και αυτήν την άγρια και ελκυστικότατη εμφάνιση του, ειδικότερα στο πίσω του μέρος.
 
Το εσωτερικό εμπλουτίστηκε με μαύρο δερμάτινο σαλόνι, πορτοκαλί ραφές, και έναν μακρύ κατάλογο εξοπλισμών, όπως κουμπί ανάφλεξης κινητήρα , αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, θερμαινόμενα καθίσματα, και ψηφιακή οθόνη.

Η έκδοση 860 έχει προγραμματιστεί να βγει στην αγορά αργότερα αυτό το μήνα, στην τιμή 28.400¤ με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή λίγο παραπάνω με το αυτόματο.

Θα καταφέρει η Τoyota να αυξήσει τις πωλήσεις του μοντέλου;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda