Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Toyota: Δε θα λανσάρει ηλεκτρικά GR Performance πριν από το 2030

Toyota: Δε θα λανσάρει ηλεκτρικά GR Performance πριν από το 2030

1.199 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2022)

Η Toyota προχώρησε σε νέες δηλώσεις υποστηρίζοντας τη θέση της σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επισημαίνοντας πως οι κινητήρες καύσης έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους.

Toyota και BMW υπέρ των κινητήρων καύσης

Η Toyota μαζί με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η BMW, έχουν δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως οι κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν πρέπει να βιαστούν στο δρόμο προς την ουδετερότητα άνθρακα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ένας συνδυασμός κινητήρων

Η Toyota πιστεύει πως στο μέλλον, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει ένας συνδυασμός κινητήρων που θα επιτρέπει στους οδηγούς να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για τις ανάγκες τους. Ισχυρό επιχείρημά τους, είναι πως οι υποδομές φόρτισης των ηλεκτρικών δεν είναι ακόμα επαρκώς ανεπτυγμένες σε πολλά μέρη του κόσμου.
 

To μεγάλο έυρος επιλογών είναι η λύση

Σε μία συνέντευξη στο αυστραλιανό περιοδικό Drive.com.au, ο Υπεύθυνος για τις πωλήσεις και το Μακρετινγκ της Toyota Αυστραλίας μίλησε για την ηλεκτροκίνηση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Corolla Cross Hybrid. Ο Sean Hanley δήλωσε πως η Toyota «δεν είναι αντίθετη με τα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία», αλλά ένα μεγάλο έυρος επιλογών είναι η λύση. Αυτές οι επιλογές περιλαμβάνουν τα υβριδικά, τα plug-in υβριδικά και αυτοκίνητα με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου. Όλα όμως τα οχήματα θα είναι ηλεκτροκίνητα σε κάποιο βαθμό μέχρι το τέλος της δεκαετίας, αλλά με μία εξαίρεση, αυτά της Gazzo Racing.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO