Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τράκαρε την καινούργια του Ferrari ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Τράκαρε την καινούργια του Ferrari ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Τράκαρε ο Νεϊμάρ! (+vid)

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2016)

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ολοκαίνουργια Ferrari του στο δρόμο, ενώ έτρεχε για να προλάβει την αποστολή της ομάδας του για το Σαν Σεμπαστιάν.

Μία εντυπωσιακή «κούρσα» του Νεϊμάρ στο 57ο λεπτό του αγώνα, γλίτωσε την Μπαρτσελόνα από μία ακόμα ήττα στο Ανοέτα κόντρα στη Σοσιεδάδ, καθώς ο βραζιλιάνος επιθετικός πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο Μέσι για το τελικό 1-1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, ο ίδιος δεν κατάφερε να γλιτώσει από το πρώτο τρακάρισμα της καινούργιας του Ferrari, αφού κατευθυνόμενος προς το προπονητικό κέντρο της ομάδας του για να προλάβει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα, συγκρούστηκε ελαφρώς με άλλο αυτοκίνητο. 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Ferrari του αρχηγού της Σελεσάο, είχε μία μικρή επαφή με όχημα από την αριστερή λωρίδα, η οποία και το οδήγησε αρχικά σε στροφή 180 μοιρών στο δρόμο και κατόπιν στην προστατευτική μπάρα. Ο ίδιος πάντως δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να βγει στην άκρη του δρόμου, χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.
 
Η Ferrari του βέβαια, έχασε ένα από τα μπροστά της φώτα…
 
Δείτε το video:
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN