Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Tuk Tuk Hellas: Η νέα μόδα στις μετακινήσεις «πάτησε» Ελλάδα

11.653 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2019)

Το εθνικό όχημα της Ταϊλάνδης μεταμορφώθηκε, έγινε οικολογικό και 100% ηλεκτρικό και λανσαρίστηκε στην Ευρώπη, ενώ εδώ και λίγους μήνες η Tuk Tuk Hellas το φέρνει και στη χώρα μας!

Η αρχή του επαναλανσαρίσματος έγινε στην Ολλανδία. Με εξαιρετική επιτυχία, προωθήθηκε σε χώρες της Ευρώπης όπως η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο και πολλές άλλες, ενώ εδώ και λίγο καιρό τα οχήματα της Tuk Tuk προσφέρονται και στη χώρα μας.

Η νέα, εξελιγμένη μορφή και τεχνολογία του E-Tuk (η ονομασία Tuk Tuk αντικαταστάθηκε από το οικολογικό e και το μισό Tuk) σε συνεργασία με τη νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία υπέρ των ηλεκτρικών οχημάτων, οδήγησε στην διθυραμβική είσοδο του αυτοκινήτου στην ευρύτερη αγορά. Στην παρούσα φάση, σε μεγάλες πρωτεύουσες ανά τον πλανήτη, το E-Tuk χρησιμοποιείται ως εργαλείο τουρισμού, promotion, μεταφορών και γενικά μιας ευρύτερης έννοιας επανα-προσδιορισμού του συμβατικού αυτοκινήτου με κάτι πιο καθαρό, ηλεκτρικό και τεχνολογικά άρτιο.
 

Η εταιρία Tuk Tuk Hellas είναι νεοσύστατη και μετρά μόλις τρείς μήνες στην ελληνική αγορά. Αποτελείται από ανθρώπους νέους, με μεράκι για τη δουλειά και με φρέσκιες ιδέες για το κομμάτι ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα. Αλλωστε η πράσινη επιχειρηματικότητα έχει προωθηθεί σαν έννοια και στη χώρα μας, άρα ήρθε ο καιρός να γίνει και πράξη.

Οι τύποι των οχημάτων είναι δύο, το LIMO GT και το VENDO GT. Το πρώτο είναι επιβατηγό με θέσεις για 5 άτομα συν του οδηγού και το δεύτερο είναι το φορτηγό, που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε concept τύπου mini bar, beer bar, coffee truck, bakery truck και πολλά άλλα. Και τα δύο οχήματα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, φέρουν τον υπερσύγχρονο  κινητήρα 7 KW (9 Hp) της Bosch και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες μπαταρίες Trojan, προσφέρουν μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Οι επιλογές για το θέμα της μπαταρίας είναι δύο, μπαταρία lead acid με αυτονομία 80 χλμ. και χρόνο πλήρους φόρτισης τις 14 ώρες και μπαταρία λιθίου με αυτονομία 100 χλμ. και χρόνο πλήρους φόρτισης 6 ώρες. To showroom της εταιρίας βρίσκεται στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας 6 και σας περιμένει να γνωρίσετε τα υπέροχα οχήματα της.

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG