Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τζάμπα αντικλεπτική κλειδαριά δίνουν στο Μιλγουόκι Hyundai και Kia!

Τζάμπα αντικλεπτική κλειδαριά δίνουν στο Μιλγουόκι Hyundai και Kia!

2.086 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

Τα Hyundai και Kia αποτελούν τα πιο αγαπητά αυτοκίνητα στους... κλέφτες του Μιλγουόκι των ΗΠΑ, έτσι οι δύο μάρκες ανακοίνωσαν πως θα παράσχουν σε όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων δωρεάν, από μία αντικλεπτική κλειδαριά για το τιμόνι!

Μετά τον Αντετοκούνμπο η Hyundai και Kia κάνουν γνωστό το Μιλγουόκι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το διασημότερο πρόσωπο στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, το οποίο από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του έγινε ιδιαίτερα γνωστό σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Ωστόσο Hyundai και Kia έρχονται για να δώσουν μία διαφορετική εκδοχή αναγνωρισιμότητας στην πόλη.
 

Οι κλέφτες προτιμούν τα δικά τους μοντέλα 

Σε σύγκριση με το 2020, από την αρχή του έτους έως και σήμερα στην πόλη του Μιλγουόκι οι κλοπές αυτοκινήτων έχουν αυξηθεί σχεδόν 2,5 φορές και μάλιστα τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους, οι κλοπές μοντέλων Hyundai και Kia αυξήθηκαν κατά 25 φορές. Η είδηση αυτή εκτός από τις αστυνομικές αρχές, της περιοχής θορύβησε και τις δύο μάρκες που βλέπουν τους κλέφτες να προτιμούν πολύ περισσότερο τα δικά τους μοντέλα έναντι των άλλων.
 

Προσφέρουν σε όλους τους ιδιοκτήτες δωρεάν αντικλεπτική κλειδαριά για το τιμόνι 

Έτσι προκειμένου να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των κλεφτών και να προστατέψουν παράλληλα τους πελάτες τους, Hyundai και Kia γνωστοποίησαν πως συνεργάζονται με το αστυνομικό τμήμα του Μιλγουόκι και άλλους τοπικούς αξιωματούχους και υπηρεσίες για τη διανομή δωρεάν αντικλεπτικών κλειδαριών τιμονιού στους ιδιοκτήτες οχημάτων με προτεραιότητα αυτά που δε διαθέτουν σύστημα ακινητοποίησης. Μάλιστα η Hyundai υπογράμμισε πως όλα τα μοντέλα της έχουν το εν λόγω σύστημα, ενώ η Kia ανέφερε ότι από το 2022 και έπειτα το συγκεκριμένο σύστημα θα είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.
 

Ευρύτερο το πρόβλημα με τις κλοπές ΙΧ στην πόλη

Παρά τις κινήσεις των δύο κορεατικών μαρκών, το πρόβλημα με τις κλοπές στο Μιλγουόκι φαίνεται πως είναι ευρύτερό, αφού φέτος έχουν σημειωθεί σχεδόν 10.000 κλοπές οχημάτων, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις 4.509 που αναφέρθηκαν το 2020 και τις 3.487 που καταγράφηκαν το 2019!

Μετά τον Αντετοκούνμπο οι Hyundai και Kia φέρνουν στο προσκήνιο το Μιλγουόκι!
-Προσφέρουν σε όλους τους ιδιοκτήτες δωρεάν αντικλεπτική κλειδαριά για το τιμόνι.
-Έτσι απαντούν στους κλέφτες που προτιμούν τα δικά τους μοντέλα!
- Οι κλοπές έχουν αυξηθεί σχεδόν 2,5 φορές και των μοντέλων Hyundai και Kia αυξήθηκαν κατά 25 φορές!
Πόσο μπορεί να βοηθήσει μία τέτοια κίνηση; Μήπως θα ήταν αποτελεσματικότερο να αυξηθεί το επίπεδο αστυνόμευσης;   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS