Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
VW Group: Νέα σχέδια για τις μάρκες του και ηλεκτρικά Golf - Tiguan

VW Group: Νέα σχέδια για τις μάρκες του και ηλεκτρικά Golf - Tiguan

1.224 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2022)

Ο Όμιλος VW σχεδιάζει μία προϊοντική επίθεση μέρος της οποίας είναι τα φρέσκα σχέδια αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά Golf και Tiguan!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Blume

Αντικαθιστώντας τον Herbert Diess στο τιμόνι του Ομίλου Volkswagen, ο νεοδιορισθείς πρόεδρος Oliver Blume πραγματοποίησε ομιλία κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου. Ο 54χρονος που διατήρησε τον ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche μίλησε εν συντομία για το πώς προετοιμάζεται η γερμανική μάρκα για το μέλλον και όπως εύκολα μπορεί να μαντέψει κάποιος τα όσα ανέφερε συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πιο διακριτές γλώσσες σχεδιασμού ανάμεσα στις μάρκες του Ομίλου

Ένα από τα σημαντικά που είπε ο Blume και αφορούν το VW Group στο σύνολό του ήταν η εφαρμογή «καθαρών γλωσσών σχεδιασμού» που θα πρέπει να υπάρξουν για να διακρίνουν καλύτερα τις μάρκες μεταξύ τους. Ταυτόχρονα, το VW Group υπόσχεται αύξηση της ποιότητας των υλικών, υπό το φως της κριτικής που έχουν δεχθεί αυτοκίνητα όπως το Golf και το ID.3 λόγω του πλαστικού στο εσωτερικό τους. Μάλιστα έχει ήδη ανακοινωθεί η κατάργηση των ευαίσθητων στην αφή πλήκτρων στο τιμόνι.

Ψάχνεται για ηλεκτρικό Golf και Tiguan η VW

Ωστόσο ο Blume δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς γνωστοποίησε πως το Golf αλλά και το Tiguan θα ζήσουν στην εποχή του ηλεκτρισμού. Συγκεκριμένα σημείωσε πως η μάρκα VW «εξετάζει πώς μπορεί να μεταφέρει στο ηλεκτρικό μέλλον μοντέλα όπως το Golf και το Tiguan». Θυμίζουμε πως η δήλωση αυτή έρχεται ως συνέχεια εκείνης του διευθύνοντα συμβούλου της VW, Thomas Schäfer, που είχε τονίσει ότι το θα επιβιώσει για μια ένατη γενιά. Υπαινίχθηκε ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο τοποθετημένο κάτω από το ID.3 και θα μπορούσε να ονονμάζεται ID. Golf.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO