Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
VW: Συνεχίζει να πιστεύει πως θα εκθρονίσει την Tesla το 2025

VW: Συνεχίζει να πιστεύει πως θα εκθρονίσει την Tesla το 2025

1.724 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Ο Herbert Diess, CEO του VW Group, είναι πεπεισμένος πως η VW θα καταφέρει να προσπεράσει την Tesla σε πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων το 2025.

Θα τα καταφέρει;

Το ότι η Volkswagen θα προσπεράσει την Tesla και θα γίνει η κορυφαία εταιρεία παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων ευελπιστεί ο CEO του VW Group, κ. Herbert Diess, αν και αναγνωρίζει πως κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Diess: «Θα είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρουμε»

Στις αρχές του 2021, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να γίνει ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών από το 2025 και τώρα, σε πρόσφατη ομιλία του, ο Diess δήλωσε πως στην VW έχουν τον ίδιο στόχο, αν και αναγνώρισε την επιτυχία της Tesla. «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να πως δεν περιμέναμε πως ο μεγάλος μας ανταγωνιστής στις ΗΠΑ θα είναι τόσο έτοιμη και γρήγορη» είπε συγκεκριμένα o Diess.

H μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων το μεγάλο όπλο της VW

O Diess πιστεύει πως η VW μπορεί να προσπεράσει την Tesla χάρη στην μεγαλύτερη γκάμα της που περιλαμβάνει μοντέλα για κάθε γούστο και για κάθε πορτοφόλι. Το αφεντικό της VW πρόσθεσε πως η εταιρεία θέλει να υπερδιπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στις ΗΠΑ και να φτάσει το 10%.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
KIA VANS IAA