Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το πρώτα δύο βιετναμέζικα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ευρώπη είναι πλέον γεγονός.

To VinFast LUX A2.0.

To VinFast LUX SA2.0.

Tόσο το σεντάν LUX A2.0 όσο και το SA2.0 SUV θα τροφοδοτούνται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων.

Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς ένα πιο «καθαρό» και απλό σχεδιασμό με λίγα μπουτόν και μια μεγάλη κάθετη οθόνη αφής 10,4 ιντσών που κυριαρχεί στην κεντρική κονσόλα.

VinFast: Από το Βιετνάμ στο Παρίσι

3.266 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Το πρώτα δύο βιετναμέζικα αυτοκίνητα που έρχονται στην Ευρώπη είναι πλέον γεγονός και συμβαδίζοντας και αυτό με τα σημεία των καιρών πρόκειται για ένα SUV και ένα σεντάν. Γνωρίστε τα VinFast LUX A2.0 και LUX SA2.0.

Τα δύο μοντέλα που κατασκευάζονται από τη VinFast πρόκειται να πωληθούν παγκοσμίως ως προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αναφέρει η μάρκα και θα κατασκευαστούν σε ένα ολοκαίνουργιο εργοστάσιο στο Hai Phong του Βόρειου Βιετνάμ, με τις παραδόσεις στην εγχώρια αγορά να ξεκινούν τον Ιούνιο του 2019.
 
Τα δύο μοντέλα στο κέντρο της γρίλιας θα φέρουν το σήμα «V» της μάρκας, το οποίο θα τονίζεται από δύο φωτιές λεπτές LED γραμμές, οι οποίες είναι συνέχεια των φωτιστικών σωμάτων. Το σεντάν (LUX A2.0) χαρακτηρίζεται από ένα μακρύ καπό, αν και η συνολική του σχεδίαση έχει ισορροπημένες αναλογίες, ενώ από την πλευρά του το SUV (LUX SA2.0) έχει πιο μυώδη σχεδιασμό, με τις δυναμικές ρέουσες γραμμές να βρίσκονται στο αμάξωμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα 7θέσιο αυτοκίνητο.
 
Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς ένα πιο «καθαρό» και απλό σχεδιασμό με λίγα μπουτόν και μια μεγάλη κάθετη οθόνη αφής 10,4 ιντσών που κυριαρχεί στην κεντρική κονσόλα. Ο σχεδιασμός του λειτουργικού συστήματος (OS) λέγεται επίσης ότι είναι απλός καθώς στην αρχική σελίδα υπάρχουν μόνο τρία εικονίδια, ενώ οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους συντομεύσεις.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα τόσο το σεντάν LUX A2.0 όσο και το SA2.0 SUV θα τροφοδοτούνται με έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, που θα είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, μία 176 ίππων και 300 Nm ροπής και μία 231 ίππων και 350 Νμ ροπής. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης, ως αναβάθμιση σε σχέση με την στάνταρ κίνηση στους πίσω τροχούς.
 
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις το LUX A2.0 μπορεί να επιταχύνει από το μηδέν στα 100χλμ./ώρα σε 8.9 δευτερόλεπτα (176 ίππους) και σε 7.1 δευτερόλεπτα (231 ίππους). Από τη μεριά του το SUV με την κίνηση στους πίσω τροχούς κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 8.9 δευτερόλεπτά και σε 9.1 δευτερόλεπτα με τετρακίνηση.
 
Τέλος σε ότι αφορά τις διαστάσεις τους το σεντάν μετριέται σε 4.973 χιλιοστά μήκος, πλάτος 1.900 χλστ, ύψος 1.464 χλστ και μεταξόνιο μήκους 2.968 χλστ, ενώ το SUV έρχεται με μήκος 4.940 χλστ, πλάτος 1.960 χλστ, ύψος 1.773 χλστ και μεταξόνιο μήκους 2.933 χλστ.     

TI YOKOHAMA AGORAZO
SEAT XENOIASTOI