Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Jari-Matti Latvala θα προσπαθήσει για θέση στο πόντιουμ.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O Jari-Matti Latvala θα προσπαθήσει για θέση στο πόντιουμ.

WRC Μεξικό: Δηλώσεις οδηγών

2.970 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2014)

Λίγο πριν ξεκινήσει ο 3ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στο Μεξικό, οι οδηγοί δηλώνουν έτοιμοι και αισιόδοξοι για τις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές.

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το WRC Μεξικό με τον Jari-Matti Latvala να βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης μετά τα ράλι Σουηδίας και Μόντε Κάρλο. Ο περσινός πρωταθλητής, Sebastien Ogier, είναι δεύτερος με 35 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση είναι ο Mads Ostberg. Σημειωτέον ότι μέχρι οι οδηγοί να περάσουν στις Ειδικές Διαδρομές έχουμε αρκετές δηλώσεις τους για το πόσο έτοιμοι νιώθουν:
Ο Jari-Matti Latvala ανέφερε ότι μία θέση στο πόντιουμ θα ήταν καλά, ενώ παραδέχτηκε ότι η νίκη του στη Σουηδία ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο και του έδωσε μία γερή δόση αυτοπεποίθησης. 
Ο Mads Ostberg είναι σίγουρος ότι αποτελεί –σύμφωνα με τα λεγόμενά του- έναν πολύ ανταγωνιστικό οδηγό. Ακόμα είναι σε περίοδο «εκμάθησης», ωστόσο κάθε μίλι που καλύπτει τον κάνει πολύ χαρούμενο, αφού τα αποτελέσματα είναι πολύ αισιόδοξα, μιας και στην κατάταξη βρίσκεται στην 3η θέση.
Ο περσινός πρωταθλητής, Sebastien Ogier, θα προσπαθήσει να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα από την πρώτη μέρα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να κρατηθεί στον αγώνα, ώστε να ελπίζει για την πρωτιά.
Ο Thierry Neuville δεν είχε και πολύ καλό ξεκίνημα στα πρώτα δύο ράλι, ωστόσο δήλωσε ότι το Μεξικό είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν, μιας και στην περσινή σεζόν κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ και να συλλέξει τους πρώτους βαθμούς.
Ο Mikko Hirvonen ελπίζει να βρει το ρυθμό του και ανέφερε ότι ευχαριστιέται τις μεγάλες Ειδικές Διαδρομές, κάτι που το Μεξικό προσφέρει. Σύμφωνα με τον Φιλανδό, ένας καλός οδηγός φαίνεται όταν έχει χάσει «έδαφος» και μπορεί να συγκεντρωθεί για να ανακτήσει τη διαφορά.
Ο Αndreas Mikkelsen δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί και μετά από τον καταπληκτικό αγώνα του στη Σουηδία ανυπομονεί να βάλει πάλι τα δυνατά του και να ανέβει στο πόντιουμ. Δεν έκρυψε ότι το Μεξικό αποτελεί κάτι καινούργιο για τον ίδιο, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο. 

Ο Mads Ostberg στο Μόντε Κάρλο.

Ο Mads Ostberg στο Μόντε Κάρλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO