ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

WRC Rally Κανάριων Νήσων: Αχαστος ο Rovanpera - Μόνο Toyota στο Top 5

 Σχολιάστε 
1.362 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2025)
WRC Rally Κανάριων Νήσων: Αχαστος ο Rovanpera - Μόνο Toyota στο Top 5
5 Φωτογραφίες »

Κέρδισε δέκα στις δέκα ειδικές ο Rovanpera στο Rally Islas Canarias.
Πληρώματα της Toyota Gazoo Racing στον Top 5 της κατάταξης.
Πρώτος ο Rovanpera, δεύτερος ο Ogier (+38,1 δλ.), τρίτος ο Evans (+1:01.8).
Εκτός ρυθμού τα πληρώματα της Hyundai με 6ο τον Fourmaux, 7ο τον Neuville και 8ο τον Tanak.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

WRC Rally Islas Canarias 2025 - One man show για τον Kale Rovanpera

Σε ισπανικό έδαφος μεταφέρεται η δράση του WRC με το ασφάλτινο Rally Κανάριων Νήσων να αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου εξελίσσεται σε περίπατο για τον Kale Rovanpera και την Toyota Gazoo Racing. Ο Rovanpera έχει κερδίσει μέχρι στιγμής σερί τις πρώτες δέκα ειδικές διαδρομές του αγώνα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, την ίδια στιγμή που σε κάθε ειδική μέχρι τώρα μόνο πληρώματα της Toyota Gazoo Racing τερμάτιζαν στην πρώτη τριάδα (ενίοτε και την πρώτη 4άδα).

Πληρώματα της Toyota Gazoo Racing στον Top 5 της κατάταξης

Αποτέλεσμα αυτού του αήττητου σερί και την γενικότερης επικράτησης των αγωνιστικών ομάδων της ιαπωνικής εταιρείας είναι να καταλαμβάνουν τις πρώτες 5 θέσεις της γενικής κατάταξης, μετά το πρωινό σκέλος του Σαββάτου. Πέραν του πρωτοπόρου Φινλανδού, στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Sebastian Ogier έχοντας διαφορά 38,1 δλ., ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει ο Elfyn Evans, όντας σχεδόν 1 λεπτό πιο αργός. Πιο πίσω, στην τέταρτη θέση, ο Sami Pajari (+1:22.4) ενώ το Top 5 ολοκληρώνεται με τον Takamoto Katsuta (+1:32.7).

Εκτός ρυθμού τα πληρώματα της Hyundai με 6ο τον Fourmaux, 7ο τον Neuville και 8ο τον Tanak

Πίσω από τα πέντε πληρώματα της Toyota βρίσκονται τρία της Hyundai. O Adrien Fourmaux επέστρεψε στην πέμπτη θέση, μπροστά από τους ομόσταβλούς του, Thierry Neuville και Ott Tänak, μετά το ολίσθημα το απόγευμα της Παρασκευής. Οι τρεις οδηγοί των i20 N Rally1 αγωνίζονται ακόμα να βρουν ρυθμό την ίδια στιγμή που η ομάδα αναζητά λύσεις με τις ρυθμίσεις των αγωνιστικών ώστε να ταιριάζουν στην καλή άσφαλτο του νησιού.

Προσωρινή κατάταξη WRC Rally Islas Canarias μέχρι την SS10

Autotriti.gr
Autotriti.gr