Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Kάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 2,8 λίτρων κινητήρας diesel απόδοσης 200 ίππων.

Kάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 2,8 λίτρων κινητήρας diesel απόδοσης 200 ίππων.

Το αυτοκίνητο λαμβάνει το πακέτο Mopar One.

Κατά την παρουσίαση, έδωσαν το παρών και μια σειρά από άλλα αυτοκίνητα του ιταλικού ομίλου που χρησιμοποιούνται από τους Carabinieri.

Wrangler για Carabinieri!

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

Τα καλά του να έχεις ισχυρή τοπική αυτοκινητοβιομηχανία απολαμβάνουν οι Ιταλοί Carabinieri, αφού πήραν δωρεά από τα χέρια του ίδιου του Marchionne ένα είδικά εξοπλισμένο Jeep Wrangler.

Tα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που ξένα αστυνομικά τμήματα έχουν λάβει είτε από δωρεές είτε από κατασχέσεις διάφορα εξωτικά αυτοκίνητα, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να παταχθεί η εγκληματικότητα.

Το τελευταίο αυτοκίνητο που θα προστεθεί στον στόλο των Ιταλών Carabinieri είναι ένα ειδικά εξοπλισμένο Jeep Wrangler που έγινε δωρεά αυτοπροσώπως από τον CEO του ομίλου Fiat-Chrysler, κ. Sergio Marchionne στον επικεφαλής της ειδικής αυτής αστυνομικής ομάδας.
Το αυτοκίνητο λαμβάνει το πακέτο Mopar One που αποτελείται από 17 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου σε συνδυασμό με 32 ιντσών ελαστικά για κάθε τερέν, ενώ ακόμα θα εξοπλίζεται με «αστυνομικά» φώτα, θέση για πολυβόλο, ασύρματο και σειρήνα.
Kάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 2,8 λίτρων κινητήρας diesel απόδοσης 200 ίππων και 460 Nm ροπής σε συνεργασία με αυτόματη μετάδοση και σύστημα τετρακίνησης.

Κατά την παρουσίαση, έδωσαν το παρών και μια σειρά από άλλα αυτοκίνητα του ιταλικού ομίλου που χρησιμοποιούνται από τους Carabinieri. Από ό,τι βλέπουμε στις φωτογραφίες, υπάρχει εκεί μια Giulietta, μια Giulia Q αλλά και αρκετά μοντέλα της Fiat όπως το Doblo και το Panda.
 

Toyota
OPEL