Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Xάκαρε Τesla για να το κάνει πιο γρήγορο! (+vid)

3.112 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2020)

Mε τα ηλεκτρικά δεν χρειάζεται να βάλεις μεγαλύτερα turbo, φίλτρα και νέα εξάτμιση για να αυξήσεις την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου σου αλλά έναν καλό χάκερ!


Στα αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ειδικά στα μοντέλα με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, μπορεί όποιος το επιθυμεί με δύο-τρία πραγματάκια να αυξήσει σημαντικά την ιπποδύναμη του οχήματός του με σχετικά μικρό κόστος και χωρίς να «ανοιχτεί» το μοτέρ. Τι γίνεται όμως με τα ηλεκτρικά;

H Τesla προσφέρει στα μοντέλα της μια σειρά από εκδόσεις ανάλογα με το εάν ο πελάτης επιθυμεί το αυτοκίνητό του να έχει μεγαλύτερη αυτονομία (Long Range) ή γρηγορότερη επιτάχυνση (Performance). Τι γίνεται όμως εάν κάποιος θέλει να βελτιώσει το Τesla Model 3 που έχει στην ήδη στην ιδιοκτησία του;

Όπως θα δείτε στο video, ένας τύπος που ήθελε να κάνει το Model 3 πιο γρήγορο, αντί να πάει και να αγοράσει την πιο ισχυρή έκδοση, πληρώνοντας ακόμη και 7.000 δολάρια στην Τesla, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και επισκέφτηκε έναν βελτιωτικό οίκο που ειδικεύεται στο να κάνει τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα πιο ισχυρά.

Μετά λοιπόν από τις απαραίτητες αλλαγές, το Tesla Model 3 στην έκδοση Long Range έκανε κόντρα με ένα Μοdel 3 στην πιο γρήγορη έκδοση Performance και το νίκησε κατά κράτος, αφού το 0-96, από 4,4 δευτερόλεπτα που χρειάζεται το μοντέλο σε εργοστασιακή μορφή, έγινε τώρα σε 3,38 δλ, δηλαδή 1 δευτερόλεπτο κάτω!
 

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS