Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ρεβεγιόν 2023: Οι δύο τρόποι να γλιτώσεις μπλεξίματα με αλκοτέστ

Ρεβεγιόν 2023: Οι δύο τρόποι να γλιτώσεις μπλεξίματα με αλκοτέστ

3.826 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2022)

Οι γιορτές πλησιάζουν. Ο κόσμος διασκεδάζει, αλλά δυστυχώς κάθε χρόνο τέτοια εποχή ακούμε για τροχαία λόγω μέθης. Όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά και υπάρχουν τρόποι να γίνει σωστά!

Ετοιμάζεσαι για γλέντι; Κάντο πάντα με ασφάλεια!

Εμείς στο AutoΤρίτη εδώ και σχεδόν 30 χρόνια εκτός από το να σας ενημερώνουμε για τα πάντα σχετικά με το αυτοκίνητο, έχει μαλλιάσει και η γλώσσα μας να μιλάμε για οδική ασφάλεια. Εκατοντάδες άρθρα με συμβουλές οδικής ασφάλειας, πολυετής συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς (ΙΟΑΣ), μέχρι δοκιμασίες ενεργητικής ασφάλειας σε κάθε αυτοκίνητο που περνά την πόρτα του γκαράζ μας.

Προφανώς και αυτό δεν σημαίνει ότι ως δια μαγείας θα σταματήσουν να γίνονται τροχαία ατυχήματα, ή ότι θα σταματήσουν οι καφρίλες και οι κακές-επικίνδυνες συνήθειες των οδηγών στους δρόμους. Μια από αυτές… το αλκοόλ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ειδικότερα αυτή την περίοδο των γιορτών, όπου οι άνθρωποι διασκεδάζουν λίγο παραπάνω, δυστυχώς τα ατυχήματα και τα δυστυχήματα λόγω συνδυασμού οδήγησης και αλκοόλ είναι αισθητά αυξημένα. Τι πρέπει όμως να κάνουμε για να περάσουμε καλά αλλά και να γυρνάμε πάντα ασφαλείς στο σπίτι μας;

Τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και στην παραμονή της πρωτοχρονιάς συνηθίζουμε να πηγαίνουμε με το αυτοκίνητο και την παρέα σε κάποιο μαγαζί ή σε κάποιο σπίτι για να γιορτάσουμε. Η κατανάλωση αλκοόλ είναι για πολλούς «κανόνας». Αν λοιπόν είμαστε με παρέα τότε, ιδανικά ο οδηγός θα πρέπει να μείνει πλήρως νηφάλιος. Μια μπύρα ή ένα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ αποτελούν για πολύ καλή και ασφαλή για όλους +λύση.

Αλλη λύση; Η χρήση ενός ταξί! Άλλωστε για αυτό το λόγω οι αυτοκινητιστές μένουν μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυτές τις χρονιάρες μέρες, ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλή επιστροφή σε εμάς, οπότε μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε μια διαδρομή με τους φίλους σας. Ακόμα και αν πήγατε με το αυτοκίνητό σας στο τραπέζι ή το πάρτι, δεν θα πάθει τίποτα να μείνει εκεί το βράδυ παρκαρισμένο και να πάτε την επόμενη μέρα να το πάρετε. Ξαναλέμε η ασφάλεια και η υγεία είναι πάνω απ`όλα!

Εσύ τι λες; Είσαι από αυτούς που θα πιουν... πορτοκαλάδα ή απλά αν χρειαστεί θα πάρουν ένα ταξί; Μήπως πιστεύεις οτι είσαι τόσο καλός οδηγό και 1-2 ποτηράκια δεν θα είναι πρόβλημα; Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει για να πάρουμε πιο σοβαρά αυτό το πρόβλημα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
VITO POSO KALO EINAI