Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Υβριδικές οι επόμενες Alpine

1.786 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2019)

Οι μελλοντικές Alpine δεν θα γλιτώσουν τον εξηλεκτρισμό σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της Renault. Μάθετε πως σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν αυτή την εξέλιξη χωρίς να αλλοιωθεί ο σπορ οδηγικός χαρακτήρας.

Η στροφή της αυτοκίνησης προς τον ηλεκτρισμό είναι ένα «τρένο» που βλέπουμε να πλησιάζει τα τελευταία χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξουν και πολλά αυτοκίνητα που δεν θα επιβιβαστούν σε αυτό. Κάποια εξ αυτών είναι και οι μελλοντικές Alpine, οι οποίες σύμφωνα με τον  επικεφαλής των πωλήσεων του Renault Group, Oliver Murguer, θα υιοθετήσουν συστήματα ηλεκτροκίνησης προκειμένου να επωφεληθούν των τεχνολογιών και των επιδόσεων που προσφέρουν.

Βασική ανησυχία όλων για μια μάρκα που εστιάζει στα ελαφρά, πισωκίνητα σπορ αυτοκίνητα είναι η αύξηση του βάρους, η οποία είναι δεδομένη στα ηλεκτρικά μοντέλα κυρίως λόγω των μπαταριών. Όμως οι άνθρωποι της Renault φαίνεται πως έχουν ήδη βρει τη συνταγή για να διατηρηθεί ο «παιχνιδιάρικος» χαρακτήρας των Alpine, προσθέτοντας περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη ροπή. Ο Murguet ήταν καθησυχαστικός στις δηλώσεις του, προσθέτοντας: «Κοιτάξτε τη Ferrari, ακόμα και η τελευταία είναι υβριδική-ηλεκτρική».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα πλάνα της μάρκας φήμες τη θέλουν να αναπτύσσει μια cabrio και μαα πιο ισχυρή coupe έκδοση της A110 αλλά και μια σειρά από σπορ SUV για να φέρουν στα ταμεία της μάρκας σημαντικά κέρδη.

Mercedes
DS