Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αν και το πρωτότυπο Gripz μάλλον δεν θα περάσει στην παραγωγή, η συνεργασία με την Mitsubishi θα μπορούσε να φέρει ένα παρόμοιο υβριδικό plug-in μοντέλο.

Αν και το πρωτότυπο Gripz μάλλον δεν θα περάσει στην παραγωγή, η συνεργασία με την Mitsubishi θα μπορούσε να φέρει ένα παρόμοιο υβριδικό plug-in μοντέλο.

Υβριδική γκάμα Nissan

5.025 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2016)

H Mitsubishi είναι πλέον μέλος της συμμαχίας Renault-Nissan και η τεχνογνωσία της από το Outlander PHEV, φαίνεται πως θα βοηθήσει τη Nissan να αποκτήσει μία σειρά υβριδικών μοντέλων που φορτίζουν στην πρίζα.

Το γεγονός πως η συμμαχία Renault-Nissan απέκτησε το 34% της Mitsubishi, φαίνεται πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μελλοντική εξέλιξη των υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων τους στην Ευρώπη. Όσο δηλαδή οι άνθρωποι των εταιρειών προωθούν τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα στον κόσμο, μια γκάμα από υβριδικά μοντέλα που φορτίζουν στην πρίζα, θα μπορούσε να αποτελέσει μια «γέφυρα» για τους ευρωπαίους πελάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του το αφεντικό του R&D Ευρώπης της Nissan, Takashi Shirakawa, είπε σχετικά: «Καλωσορίσαμε την Mitsubishi Motors στην οικογένεια της Nissan. Έχουν ήδη το Outlander PHEV και η νέας γενιάς γκάμα μας μπορεί να μοιραστεί στοιχεία. Ακόμα είμαστε στην αρχή των συζητήσεων, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.». 
Οι άνθρωποι της Nissan μας έδειξαν τις προθέσεις τους στην περασμένη έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου παρουσίασαν το πρωτότυπο Gripz, το οποίο συνδύαζε έναν μικρό κινητήρα βενζίνης με το ηλεκτρικό μοτέρ του Nissan Leaf. Αν και το εν λόγω concept μάλλον δεν θα περάσει στην παραγωγή, η συνεργασία με την Mitsubishi θα μπορούσε να φέρει ένα παρόμοιο με το Gripz μοντέλο.
 
Ο κος Shirakawa είπε για το θέμα: «Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν ένα μικρότερο EV, παρόμοιο σε διαστάσεις με το Nissan Leaf ή την BMW i3. Ακόμα δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα παραγωγής για ένα τέτοιο όχημα, αλλά να περιμένετε περισσότερες λεπτομέρειες στους επόμενους μήνες.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS